Gulv maling & pletter

June 15

Uanset om du efterbehandling en konkret veranda gulv eller du er på udkig efter en billig måde at dække et niveau konkrete undergulvet, kan du male eller plette gulvet for at give det et helt nyt look. Gulv maling og pletter, som ofte omtales som våbenhus maling og bejdse eller udvendige maling og pletter, kan bruges enten udendørs eller indendørs. De er typisk mere holdbare, så deres indendørs modparter og er mindre tilbøjelige til at bære, men de kan tage en smule mere arbejde at anvende, afhængigt af hvilken type stof du anvender.

Forberedelse

Før du anvender et gulv maling eller pletten, ren gulvet. Feje eller støvsuge hele gulvet. Løse eventuelle mangler i gulvet, som revner eller huller. Moppe for at fjerne overskydende rester eller snavs, eller sand og tørre gulvet med en fugtig klud, hvis gulvet er træ. Lad gulvet tørre fuldstændigt. Hvis du planlægger at male gulvet med en olie - eller latex-baseret udvendige eller gulv maling, anvende en frakke af primer på hele gulvet først, især hvis du maler gulvet en lys farve.

Maling

En af de enkleste gulvbelægninger anvende, gulv maling, som ofte kaldes veranda maling eller udvendige maling, kommer i en bred vifte af farver og er typisk baseret på olie eller latex. Hvis du anvender dit gulv maling i et område, der er udsat for skimmel og meldug, ligesom en våd kælder, bruge en latex-baserede gulv maling. Latex gulv maling, som kommer i både en blank og lav-glans finish, hjælper med at holde skimmel og meldug fra formning. Anvende paint til dit gulv med en grundlæggende paint roller, og lad det tørre. For at undgå ridser i gulvet malet finish, dække maling med en frakke eller to af polyurethan.

Epoxy

Hvis du er hård på gulve og dit gulv er på et tørt sted, anvende epoxy i stedet for traditionel maling. En mere holdbare og langvarige løsning end traditionelle gulv maling, epoxy leveres i et én - eller to-del blanding, som derefter bliver anvendt direkte på gulvet. En del blandinger er dybest set forblandet. Todelt blandinger forårsage en grundlæggende reaktion at forekomme i malingen, som forårsager væske til at hærde i en stærk, plast-lignende overflade. Epoxy kommer i en bred vifte af farver og ofte har farvede pletter, hvis du ønsker lidt mere variation. Anvend ikke en epoxy maling på et gulv, der er typisk våde eller fugtige, hvilket vil medføre den kemiske reaktion til at mislykkes.

Pletten

Hvis du stræber efter et mere naturligt look, kan du plette dit træ eller beton gulv. I de fleste tilfælde anvendes beton og træ gulv pletter med en klud eller rulle på samme måde nogen andre pletten er anvendt. Anvende pletten i en jævn og konsekvent måde at undgå variation i farve af ordet, når det er afsluttet. For en mere usædvanlige udseende, forskellige bestyrelser i en træ gulv kan farves forskellige farver eller en syre pletten kan anvendes på beton. Syre pletter oprette farvevariation på overfladen af betonen ved hjælp af en kemisk reaktion. Dække begge bejdset træ og beton gulve med polyurethan at beskytte finish Når pletten er tørret helt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com