Gulv til loft vindue behandlinger

May 22

Gulv til loft vindue behandlinger

Men et gulv til loft vindue kan oprette en dramatisk erklæring i et værelse, på grund af beskyttelse af personlige oplysninger bare grunde ikke kan du lade det. Disse vinduer kan præsentere en udfordring, når det kommer til udsmykning på grund af deres højde og manglen på standardiserede materialer tilgængelige til brug. Men der er måder at dække dem og gøre dem ser fabelagtig i processen.

Praktiske overvejelser

At vælge et vindue behandling, som du nyder for år indebærer at kende formål til behandling og sammenligne omkostningerne. Valg af vindue belægninger vil afvige Hvis privatlivets fred er en bekymring, som dit windows look til din nabo, i modsætning til blokerer sollyset fordi du arbejde nætter og søvn dage. En anden overvejelse er omkostningerne. Beløbet for en stor, gulv til loft behandling kan variere voldsomt afhængigt af om du bruger bløde eller hårde vindue behandlinger.

Blød vindue behandlinger

En blød vindue behandling virker godt for et gulv til loft-vindue. Blød behandlinger består af stof gardiner, at slører de hårde kanter i vinduet. Stoffer varierer fra en tyk, tung materiale, såsom brokade, til en letvægts stof, såsom blonder eller ren og skær materiale. En kombination af stof skaber en lageffekts hvis du drapere toppen med en valance fra en supplerende materiale, såsom et tørklæde, eller placere et sæt af lutter gardiner under gardiner og binde tilbage forhæng udsætter sheers i løbet af dagen.

Hårde vindue behandlinger

Hårde vindue behandlinger virker lige så godt i gulv til loft-vinduer, selv om de er dyrere. Hårde vindue behandlinger består af blinds eller skodder. Både blinds og skodder indeholder lameller, der kan åbne lodret eller vandret. Skodder kommer i træ eller et træ, komposit materiale mens persienner kan være plastic eller stof-dækket. Begge lukke fuldstændig blokering lys og tillade vinkling af lameller til at styre lyset, der træder ind i lokalet. Blinds kan blive trukket op eller til siden for at afsløre værelset, mens skodder er foldet.

Dekorationer

Bringe mangfoldighed til dit vindue behandling med et par dekorationer. I stedet for bare bruge skodder alene, placere et stof gesims eller valance ovenfor, der supplerer værelse farver. Eller hænge farverige glasperler eller en farvet glas "dream catcher" under behandling, så når vinduet er nøgne, lyset afspejler gennem elementerne. Perlerne kan binde tilbage gardiner, mens en stor tallerken, muslingeskal eller dekorative element kan blive tieback indehaveren. En plante, der hang ned fra loftet kan trail ned vinstokke, der fletter med vindue behandling, hvis gardiner eller blødgøre det hvis træ.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com