Gulv voks erstatninger

February 20

Gulv voks erstatninger

Gulv voks tjener til at beskytte og forsegle trægulve, holde finish, skinnende og nye. Mens gulv voks er stadig et fælles produkt bruges til at afslutte husstand gulve, er det ikke den eneste mulighed. Der er mange produkter, som effektivt rense, polsk og beskytte gulvene. Nogle alternativer til voksning trægulv omfatter enkle opsamlingsoverførslen teknikker og hjemmelavet gulv rengøringsmidler.

Microfiber gulvvask

Guide til mindre giftige produkter, udgivet af den miljømæssige sundhed sammenslutning af Nova Scotia, anbefaler at bruge en mikrofibermoppe som et alternativ til voksning trægulv. Mops, som er dyrere at traditionelle svamp eller klud mops, afhente mere snavs og skyl renere. For trægulve, mop regelmæssigt med microfiber-moppe og en spand med rent vand.

Olie og eddike

Den mest almindelige hjemmelavet erstatning for gulv voks er en blanding af lige dele vegetabilsk olie og eddike. Denne opskrift er anbefalet af både på jorden let websted og sparsommelig Fun websted. Gælde for trægulv i stedet for kommercielle voks produkter. Bruge en lille mængde og gnid det direkte i trægulvet.

Vodka-baseret voks

Udover eddike og vegetabilsk olie, en hjemmelavet wax kan laves ved hjælp af følgende ingredienser: bivoks, Carnaubavoks, vodka og olivenolie. Kombinere ½ kop olie, 30 g revet bivoks og 40 g revet carnauba voks i en bred mund krukke. Lad det simre en gryde med vand på komfuret og Anbring krukken i puljen. Når voks er helt smeltet, rør i vodka og fjerne fra varmen. Dyp en klud i hjemmelavet voks og gnid i trægulve, anbefaler Guide til mindre giftige produkter.

Malede gulv voks og renere

Nogle mennesker vælger at male deres trægulve. For at rense og voks malede gulve, anbefaler jorden nem hjemmesiden at gøre en blanding af 1 tsk vask soda og 1 gallon af vand. Bruge vask soda og vand til at moppe gulvet. Det vil fjerne snavs og skidt, samt polere gulvet uden at beskadige den malede overflade.

Linoleum gulv voks

Ud over behandling af trægulve, kan almindelige husholdningsprodukter bruges til at oprette et gulv voks egnet til linoleum gulve. Oprette en linoleum gulv voks erstatte, den sparsommelig Fun hjemmeside anbefaler opsamlingsoverførsel gulvet med en hvid eddike og vand løsning. Bland 1 kop hvid eddike i 2 gallons af vand. Forbedre glans ved polering en mopped gulv med club soda.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com