Gulvbelægning alternativer end tæppe, flise & laminater

May 3

Gulvbelægning alternativer end tæppe, flise & laminater

Tæppe, fliser og laminater er tre af de hyppigst anvendte gulvmaterialer i dag. Hvis du er i markedet for noget andet, overveje bambus finer, ægte hårdttræ eller vinylgulve ark. Bambus er en grøn bygning produkt, mens hårdttræ tilbyder en holdbarhed ikke findes i mange typer af fliser og sten. Vinyl folie tilbyder et vandtæt gulv uden en masse rum eller fugerne.

Bambus

Grøn bygning produkter såsom bambus er begyndt at oversvømme markedet. Nogle gange sælges som bambus hårdttræ, er produktet faktisk en finer limet til et mere holdbart planke.

Bambus er et blødt træ, der regrows til høst højde inden for tre år. Dette gør det til en mere bæredygtig gulve option, der er bedre for miljøet. Bambus finer kommer i mange farver og nuancer, selv om det er mest holdbare i sin naturlige, blege skygge, da træet er opvarmet for at uddybe farven.

Bambus kan flød, naglet eller Limes til underlaget, flere installation alternativer end traditionelle hårdttræ eller laminater.

Hårdttræ gulvbelægning

Næsten alle typer træsorter brugt i gulve falder ind under kategorien af hårdttræ. Trægulve er blandt de mest holdbare materialer til gulve på markedet. De kan farves, slebet, installeret i indviklede mønstre eller indlagt med andre materialer.

Hårdttræ spænder i holdbarhed og pris afhængig af træsort med fyr og eg er billigere end kirsebær eller valnød.

Vinyl ark gulvbelægning

Vinylgulve ark eller modstandsdygtige gulve, er et alternativ til vinyl fliser. Denne fjedrende, bløde gulve er installeret i store stykker eller strimler, og er derfor mere holdbare og vandtætte end traditionel vinyl fliser.

Ark vinylgulve er fleksibel, kan installeres over enhver substrat og leveres i en bred vifte af farver, teksturer og mønstre. Klæbemidler og tykkelser kan afvige med fabrikanten. De tykkere produkter lover længere slid og flere holdbarhed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com