Gulvbelægning flise sten ideer

October 28

Gulvbelægning flise sten ideer

Gulve er en stor investering, og du gerne vil det til sidst. Natursten gulvbelægning har varig skønhed, som vil modstå årstiderne og forblive alsidige uanset hvordan du vælger at indrette. De fleste sten kræver lidt eller ingen vedligeholdelse. Tricket er at vælge typen af stengulv, der bedst kan tjene dine behov afhængigt af hvordan du bruger den plads, hvor du installerer det.

Granit

En af de sværeste sten på jorden, granit er næsten uopslidelig, smudsafvisende og kommer i mange forskellige farver. Du kan få det glat og poleret, eller tumlede og ru afhængigt af look du ønsker. Det kommer i en række fliser og slab størrelser. Vælge store fliser og holde fugerne så smalt som muligt for en ekspansiv, rummelige look. Med mindre fliser, kan du vælge to farver og gøre et skakternet eller indrammet mønster. Sørg for at anvende fugemasse for at beskytte din flise finish.

Marmor

Fundet i et spektrum af skimmeldannelse farver fra hvid til Rosa til sort, marmor også kommer i et udvalg af hårdheder, så skal du tjekke flisen du overvejer at købe for at sikre, at det vil stå op til brug du agter for det. Du ønsker ikke bløde, porøse marmor på din køkkengulvet, for eksempel, men du kan få marmor i en bred vifte af finish og størrelser. Oprette en lille kurv-vævning mønster accent med keramik eller glas fliser, eller Vælg det elegante udseende af større fliser i en enkelt farve eller skakternet stil. Marmor skal igen en gang om året.

Skifer

Dannet af ler hærdet under høj varme og tryk dybt i jorden, skifer kan være meget svært, eller det kan være let i stykker i hånden. Igen, skal du overveje, hvor du planlægger at bruge skifer: Hvis du leder efter en rustik, nødstedte look, så blødere skifer vil tjene dig, men hvis du ønsker en blød, ensartet overflade skal du få en sværere skifer. Det kommer i en bred vifte af farver fra rødt til blåt til sort, og i forskellige flise størrelser. Blande flere farver til et rustikt look.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com