Gulvbelægning ideer til 3-sæson værelser

March 29

Gulvbelægning ideer til 3-sæson værelser

I foråret, sommer og falder-- og undertiden vinter--et tre-sæson rum forbliver varmt selv uden isolering eller et varmesystem, høflighed af drivhus-lignende effekt produceret af sine mange vinduer. Brug for hvad den lyse rum, dog er den rigtige gulvbelægning. Gulvet, du vælger, afhænger i høj grad faktorer såsom klima, holdbarhed og din stil koncept.

Indendørs gårdhave

Oprette en visuelt tiltalende overgang fra udendørs i ved at udføre den samme hårde overflade Gulvbelægning fra en tilstødende udendørs terrasse til værelset tre-sæson. Værelset måske kun har sine vægge understøttes af i-jorden molerne eller footings uden grundlag. I områder hvor vinteren jorden hivning ikke er et problem, kan det indvendige "gulvet" blot være en plan sand base at støtte mursten brolæggere eller betonblokke. Alternativt, kan du dække en base med mursten eller blok gulvbelægning, betonplade, så længe døråbning tærskler er høj nok til at klare dem.

Inside-Out tæpper

Dagens indoor-outdoor tæpper er ideel til tre-sæson værelser, og det kommer i flere muligheder end de falske græs gårsdagens-- og selv det ser ikke så teatralsk nemlig sig plejede. Tæppe med kvalitet ultraviolet ray beskyttelse varer længere end ubehandlet tæpper når det udsættes for unleashed sollys. Indoor-Outdoor tæpper er tilgængelige i rigt farvede legemer, broget neutrale, og selv interessant og legende mønstre, såsom multi-farvede blomsterprint, at transporterer dig til en "haven" uden at du behøver at træde udenfor og blande sig med insekter. Tæpper med lavt luv er lettere at holde ren end høj-bunke sorter--især vigtigt Hvis rummet har udendørs adgang.

Gode gamle træ

Installere regenereret tømmer gulve i en tre-sæson rum er mere end ideel. Yndefuldt alderen, pre falmede træ ender ikke dårligt sun-slagne og spredte under møbler. Ved hjælp af regenereret træ gulve mærker du en uofficiel "genanvendelse star", og det giver visuel varme og rusticity, der passer den friluftsmenneske vibe af et rum, hvor de mange udendørs synspunkter er dens "kunst".

Sten dit håndværk

Naturligt eller kunstigt sten eller fliser Gulvbelægning er passende i et vindue-indpakkede plads. Solvarme varmer sten, fliser og betongulve, som holde på varmen, i modsætning til tæpper og træ. Du vil sætte pris på lidt varme under fode om du nyder en kop morgenkaffe eller underholdende på en sommer eve. Skifer, granit, travertin eller jordet stemplet eller farvede beton, for eksempel, spiller en udenfor-i omgivelser uden uforudsigelig vind, regn og kølige temperaturer, der går med lounging under åben himmel.

Trække tæppet

Uanset hvilken type gulv er under det, et tæppe hjælper med at beskytte det, men ikke alle tæpper er lige. En sisal eller havgræs tæpper er en middelmådig valg for solrigt men tørre områder; medmindre du rotere dem hver måned eller så, de vil visne ujævnt. Nogle kvalitet tæpper, såsom vellavet uld tæpper med holdbare farvestoffer, modstå fading bedre end andre. Installation nem at åbne vindue behandlinger--remote control-drevne nuancer blinds eller rulle, for eksempel--at du kan lukke, når du ikke bruger sun-fyldte rummet, er en optimal måde at beskytte uanset gulvbelægning, du vælger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com