Gulvbelægning ideer til en hoveddør

October 7

Gulvbelægning ideer til en hoveddør

De mange overvejelser ved valg af gulve til din hoveddør omfatter budget, personlige stil, dit hjem stil og også mængden af trafik gennem din hoveddør. Nogle boliger har højere trafik gennem Sidedøre, ofte køkken døre, eller endda via garage eller bagdøre. Overveje den trafik, der kommer gennem hoveddøren; Hvis det er typisk din formel middag part gæster, så investere mere for et første indtryk.

Træ

Træ er en mulighed for din hoveddør. Der er alle former for træ spænder fra bøg til teak til maple til pine. Mørkere woods og mørkere farvede træ giver off en mere formel ligner og fungerer godt hvis din hoveddør er dedikeret til formelle underholdende eller selv om det blot har høj trafik flow, fordi det vil skjule pletter. Omkostningerne ved træ afhænger af kvaliteten og typen af træ; installere det selv som en DIY projekt hvis du er komfortabel at lægge træ, eller for en bestemt Poleret finish, leje fagfolk. Anmode om referencer og også bede om at se en portefølje af arbejde - et album af billeder, viser afsluttede projekter.

Flise

Fliser kommer i et udvalg af kurspoint, tonsvis af farver og endda et bredt sortiment af mønstre. Keramik og porcelæn flise findes, samt gummi og plastic fliser. Hvis du har en hoveddør, der er egnet til afslappet levende, overveje af gummi og plast fliser. Disse fliser holde rod i skak og er ikke så dyre, at de regelmæssige slid vil koste dig penge på hyppige opdateringer. Porcelæn og keramik fliser også arbejde godt i en hoveddør, især dem med en moderat til lav mængde trafik.

Laminat

Laminatgulve ligner træ men det er faktisk en billigere udgave af træ. Det er en opdigtet materiale, der kan give et godt første indtryk, men er ikke en livslang investering som træ. Hvis du er lav på budgettet men ønsker stil og renlighed, kan laminat ikke være en dårlig løsning. Undgå at bruge laminat i områder, der har en masse af våde fødder kommer gennem døren, da det kan forårsage laminat til pop.

Tæppe

Tæppet virker som et underligt valg for en hoveddør, men en industriel stil tæppe, designet til at stå til slid og ælde, kan være en anstændig valg hvis du leder efter noget, der har mere overdådigt stil til det. Du kan også overveje high-end rulletobak tæpper til en trendy touch, men bruger ikke det i indgange, der er din primære indgang; mens det gør et ideelt første indtryk for part gæster, er det ikke beregnet til børn kører tilbage og frem på det.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com