Gulvbelægning ideer til stærkt trafikerede områder i hjemmet

November 9

Gulvbelægning ideer til stærkt trafikerede områder i hjemmet

Stærkt trafikerede områder i hjemmet er en udfordring. Forsøger at holde et område rent er når familiemedlemmer med beskidte sko hoved i én retning og kæledyr med våde poter hoved i en anden frustrerende. Installere en naturlig eller fremstillede gulvbelægning produkt til at fjerne høje trafik bekymringer. Vælg høj trafik gulvbelægning valgmuligheder der er resistente over for skader, ikke viser slid i mønstre og er behagelige at leve med.

Vinyl og laminat

Når det kommer til høj-trafik kan gulvbelægning, du låne en side fra kommercielle gulv producenter og overveje vinyl eller laminater for din stærkt trafikerede områder. Begge er nemt rengøres og fås i en næsten endeløs udvalg af mønstre, teksturer og farver. Spørg din gulvbelægning forhandler eller installer om sømme muligheder. Stræbe efter sømme, der er forseglet mod snavs og at give mulighed for korrekt overgang til og fra andre typer af gulve.

Bambus

High-trafik bambus er en nyere tilføjelse til høj trafik gulvbelægning optioner. Gør sit udseende for flere år siden som en grøn indstilling af bæredygtige gulve, er bambus nu installeret, designet og færdig til at modstå konsekvent brug samtidig opretholde eco-kammeratlig egenskaber. Produktet installeres typisk ved hjælp af tunge og groove teknologi. Vælg en farve og korn ejendom der passer til din indretning.

Træ

Mens det kan tage lidt mere omhu og et større budget til at installere, er trægulve en god mulighed for stærkt trafikerede områder. Ifølge Bank Rate.com, kan korrekt installeret trægulve tilføje værdi til dit hjem. Trægulve kan også vare livet i dit hjem. Træ kan dog skrabe nemt. Undersøg dine gulve fra tid til anden for skader. Stedet refinish nogen dybe ridser for at forsegle gulvet fra yderligere skader.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com