Gulvet Beam justering i en krybekælder

November 15

Gulvet Beam justering i en krybekælder

Gulv bjælker er de strukturelle understøtter og strøer, der strækker sig over længden af gulvet og giver den nødvendige ramme for gulvet installation. Fordi disse bjælker er tæt på fundamentet og jorden og er ofte udsat for store belastninger, de kan udvikle problemer med tiden og kan i sidste ende mislykkes. Justeringer kan hjælpe spare gulv bjælker, reparere dem og afstive dem for at undgå fuld og meget dyre udskiftninger.

Sagging bjælker

Gulv bjælker sjældent split eller bryde helt. De er lavet af træ er også fleksible for disse typer af fejl, men de kan begynde at synke eller rot, især når de støder på fugt fanget i gennemsøgning mellemrum eller når de er lavet fra lav kvalitet træ. Disse bjælker er allerede på plads. Strøer og ramme kan ikke justeres af faktisk flytte dem fra sted til sted. Men de kan justeres og støttes for at løse problemer, der er anerkendt tidligt nok.

Justere strøer

Hvis strøer er simpelthen for svag til let bære vægten af vægge eller andre apparater over dem, de kan blive justeret ved at tilføje andre strøer. Når nye bjælker er bracket på de gamle boards, kan supplerende støtte være nok til at beskæftige sig med nye vægt. Beskadigede strøer skal selvfølgelig erstattes helt, som er dyrere. Tilføje vapor barrierer og metal beslag tilsluttet andre bjælker kan beskytte strøer fra yderligere skader.

Jacks

Krybekælder stik er metal stænger installeret under gulvet bjælker at reparere underspændinger og skabe tilstrækkelig støtte for huset. Stikkene skal rette fod, hvilket kan betyde boring og tilføje nye mørtel eller betonblokke til fundamentet under gulvet. Når korrekt jordforbundet, kan stikkene udvides til sagging strøer og justeret for at oprette niveau gulv bjælker.

Alternative stillinger

Stikkene er ikke den eneste måde at afstive problematisk strøer eller bjælker. Alternativerne har tendens til at være dyrere, men de kan også være længerevarende. Træ bjælker kan indlejret i fundamentet og bracket til strøer som jacks. Konkrete placering kan også oprettes. Disse understøtter alle løse de samme opgaver, men ét materiale kan passe et hus bedre end andre muligheder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com