Gulvvarme installationen

June 22

Gulvvarme installationen

Siden 1980 ' erne, har mange boligejere afhjulpet frygtede kolde badeværelsesgulvet ved at installere gulvvarme under den traditionelle keramiske fliser eller sten der dækker. Radiant gulv varme (RFH'en) arbejder med vand-opvarmet slanger eller elvarme spoler installeret under alle slags gulve, stiger og varme luften i rummet. Afhængigt af system kan RFH'en fungerer som den primære opvarmning enhed eller forbedre de vigtigste varmesystem. Fælles gør det selv-strålevarme projekter omfatter installation af RFH'en i et badeværelse eller køkken og efterbehandling gulvet med keramiske fliser.

Instruktioner

Design

•Visit din lokale bygning kontroltjeneste for at finde koderne for installation af gulvvarme i dit område. Nogle kommuner kan kræve licens teknikere for visse aspekter af projektet, og en arbejdstilladelse før du starter projektet.

•Measure arbejdsområde med målebåndet. Gør en skala tegning af grundplan. Identificere varmen kabel stien under gulvet eller "walking område." Kør ikke kabler under sådanne objekter som apparater, frysere eller bøtter. Planlæg at placere kablet mindst 6 inches fra voks sæler for toiletter, når du installerer RFH'en i badeværelser.

•Review og diskutere plantegningen med kabel leverandør. Det tekniske personale kan hjælpe Beregn varmetab og bestemme det bedste mulige layout for kablet, samt mængden af kabel kræves for at fuldføre projektet.

Installere strålevarme opvarmning måtter

•Læs og forstå instruktioner for gulvvarme produkt. Inspicere undergulv for skader områder eller svage pletter. Opbygge lave steder oprette en plan overflade. Reparere eller installere nye bestyrelser som nødvendigt. Rense snavs og fjerne skarpe genstande. Sikre 3/8-inch backer bestyrelse for sal strøer under undergulvet med Carpenters lim og skruer. Dække backer brættet med et tyndt lag af thinset mørtel.

•Følg strålende varme producentens instruktioner for installation af måtterne. Ikke skære måtter. Spred et tyndt lag af thinset mørtel over overfladen af bestyrelsens backer. Tryk de strålende måtter i mørtel. Hvis produktet ikke kræver mørtel, korte måtten på plads.

•Hav en elektriker teste kabler i hele installationsprocessen. Installere en termostat med en automatisk tidtager at kontrollere transaktioner og de omkostninger. Hyre en autoriseret elektriker til at forbinde kablerne til en ground fejl circuit interrupter (GFCI). GFCI slukker strømmen til systemet hvis vandet siver gennem flise til mat og kabler.

Gulvbelægning

•Brug murske til at lakere strålevarme måtten et jævnt lag af thinset mørtel. Arbejde omhyggeligt for at holde fra beskadige kabler. Start æglæggende flisen i et fjerne hjørne; arbejde tilbage mod døren.

•Applicer mørtel på bagsiden af flisen og tryk det på plads. Indsætte afstandsklodser mellem fliser til at opretholde en selv kløft for injektionsmørtel. Kontrollere jævnhed af overfladen fra tid til anden med carpenter's niveau. Bruge gummihammer, hvis nødvendigt. Tillad mørtel til angivet til 24 timer.

•Tag afstandsstykkerne og anvende injektionsmørtel til forskellene mellem fliserne. Hold en våd svamp praktisk at fjerne overskydende fugemasse fra flise overflade. Tillad injektionsmørtel til angivet til 24 timer før du tænder for varmen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com