Gummi barkflis Pros & ulemper

September 1

Økologisk dækningsmateriale nedbrydes hurtigt i varme, fugtige miljøer og kan endda begynde at skade planterne de var beregnet til at fremme. Bruger en gummi barkflis kan give mange, men ikke alle de samme fordele uden bliver konstant udskiftet. Man skal overveje ulemper af gummi muld og dens potentielle toksicitet før du føjer det til deres landskab. Gummi barkflis er normalt fremstillet af genanvendt gummi taget fra dæk og andre kilder og ituskårne at reducere det til den rigtige størrelse.

Fordelene ved gummi barkflis

Gummi barkflis leverer de samme fysiske fordele ved traditionelle økologiske dækningsmateriale. Tilføje et lag af gummi barkflis forbedrer fugt opbevaring i jorden og falder væksten af ukrudt, men det ikke har vist sig for at være så effektiv i at kontrollere ukrudt som økologiske muligheder. Gummi barkflis er også tungere end mest økologisk dækningsmateriale, hvilket gør det mindre modtagelige for at blive blæst eller vasket væk. Gummi dækningsmateriale fås i mange farver og er designet til at bevare deres farve uden fading længere end kunstigt farvet træ barkflis produkter. Gummi barkflis nedbrydes, men i et meget langsommere tempo end økologiske dækningsmateriale; gummi barkflis fremmer ikke væksten af skadelige mikroorganismer i anlægget senge.

Gummi barkflis mangler

Økologisk dækningsmateriale kræver regelmæssig udskiftning som de nedbrydes. Selv om nedbrydning proces forkorter levetiden af organiske barkflis det også beriger jorden med næringsstoffer og forbedrer dens struktur når dyrket i jorden på årsbasis. Gummi dækningsmateriale bryde ikke så hurtigt som økologiske-baserede dækningsmateriale men de ikke forbedrer jorden og er typisk meget dyrere end almindelige økologiske muld. Det er også sværere at fjerne gummi barkflis fra haven senge end organiske former.

Nedbrydes gummi

Gummi barkflis er ikke permanente; mikroorganismer i jorden forårsage at nedbrydes over en lang periode. Som det bryder ned, frigiver gummi barkflis op til 11 typer af metal i jord ud over alle forurenende stoffer absorberes af gummi, før det blev genbrugt. Det mest problematiske metal i haven senge at nedbrydes gummi barkflis udgivelser er zink. Zink kommer fra dækkene brugt til at oprette gummi barkflis, som består af op til 2 procent af de tire samlede masse. Over tid, regn og kunstvanding vand kan sive ned zink i jorden, øger koncentrationen af metal til et niveau, der er skadelige for planter, vandlevende organismer og potentielt mennesker. Ifølge Washington State University at bemærke en USDA undersøgelse og toksicitet af gummi barkflis, bør midlet ikke anvendes i komposteringsanlæg, potning medier eller anvendes i haven jord eller landbrug.

Brændende gummi

Strimlet gummi barkflis er et dårligt valg for haver eller landskaber i områder, der er udsat for brande. Når antændes, brænder gummi barkflis varmere med en højere flamme end brande i andre typer af muld. Mest almindelige typer af økologiske muld er modtagelige for brand i varme, tørre betingelser. University of California anbefaler holder gummi barkflis og andre brændbare dækningsmateriale mindst 30 fødder væk fra boligen. Ved hjælp af uorganiske dækningsmateriale lavet af grus eller mursten chips er en effektiv måde at barkflis blomst og have senge nær boliger i områder udsat for skovbrande.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com