Gummi opbakning tæpper vil skade et laminatgulv?

March 1

Gummi opbakning tæpper vil skade et laminatgulv?

Laminat gulve er blevet en fælles gulvbelægning valg på grund af dets overkommelige priser og den brede vifte af muligheder. Laminat gulve er sammensat af syntetiske materialer limet sammen med klæbemidler. Gulvbelægning ofte replikerer ædeltræ eller sten og kan installeres i torve, snit eller simuleret træ planker. Fordi laminat gulve er lavet af kompositmaterialer, det afgiver gasser og skal trække vejret; tæpper placeret på laminat gulve skal også ånde, eller tæppe tilbage og laminat gulv overfladen vil obligation sammen.

Gummi-Backed tæpper

Gummi-backed tæpper er belagt med naturgummi eller syntetgummi. Gummi er elastisk og skridsikker. Gummi skaber en vandtæt barriere mellem to flader, beskytte overfladen over foundation overflade. Gummi-backed tæpper er relativt nemme at vaske og oprette en sikker, skridsikre overflade, men kan skade et laminat gulv. Gummi opbakning på tæpper kan undergå en kemisk reaktion ved placering oven på en lamineret gulv, fældefangst gasser under gummi og misfarvning laminat overfladen.

Latex-Backed tæpper

Latex og gummi omhandlet ofte, som om de er det samme materiale, men de ikke er. Latex er et syntetisk væske, der indeholder kemikalier kendt som blødgørere. Tæpper er ofte støttet med latex til at oprette en skridsikker, vandtæt overflade under tæppet. Denne samme imprægnering eliminerer tæppes evne til at trække vejret. Latex-backed tæpper kan tiltræde en lamineret eller vinyl gulv overfladen og efterlader et rod af klistret restprodukt eller bidder af tæppe opbakning når du forsøger at fjerne tæppet.

Laminatgulv skader og farvning

Placere en gummi - eller latex-backed tæppe på et laminatgulv fælder væde under gummi, tillader en boble til form på gulvet, fordi fugten bliver fanget mellem de syntetiske materialer danner "træ" eller "sten" og overfladebehandling eller færdig med som gulvet er lamineret. De bakkes tæpper forhindre gulvets overflade fra tørring naturligt. Ud over fugt bobler, kan gummi - eller latex-backed tæpper forårsage hvid eller gul misfarvning som følge af kemiske reaktioner mellem gummi eller latex og laminat på gulvet.

Alternative tæppe-opbakning løsninger

De bedste tæppe valg for laminatgulve består af naturlige fibre, såsom jute, græsser, bambus, bomuld eller uld. Enhver tæppe kan bruges uanset opbakning fabrikken, hvis du placerer et tæt filt pad mellem tæppet og laminatgulvet. Placere en filt pad under gummi - eller latex-backed tæpper og under nogen nonnatural fiber tæppe tillader luft at cirkulere mellem tæppet og den laminatgulve. Følte tæppe puder er til rådighed på gulvtæppet og hjem forbedring butikker i en lang række precut størrelser eller kan købes fra en bolt og til dine mål.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com