Hæftemaskiner til betrækket

July 2

Hæftemaskiner til betrækket

Er vigtigt at have det rigtige værktøj til et projekt, men i dagens økonomi vil du måske overveje pris. En hæftemaskine kan variere i pris voldsomt afhængigt af den type, du køber. Så før du kører at købe en høj billet hæftemaskine, overveje, hvor ofte du vil bruge det og matche hæftemaskine pris til mængden af brug, det modtager.

Office hæftemaskine

En standard office hæftemaskine er meget alsidig og kan bruges til mange af de polstring projekter du kan have at gøre. Hvis din hæftemaskine brug for betrækket er begrænset til skiftende ud i bunden af stolens køkken med nyt stof hvert par år, vil derefter standard office hæftemaskine gøre arbejdet ganske pænt. Denne hæftemaskine kan du åbne den og placere den slående mekanisme mod stoffet og Hæft stof til underside træ stol sæde.

Manuel korte pistol

Et skridt op fra den husstand hæftemaskine er den manuelle korte pistol. De to typer af manuel korte pistol adskiller sig i placering af håndtaget. Den mest almindelige manuel korte pistol har håndtaget tilbage for dig at trykke på ned for at frigive korte. Den anden type, kaldet fremadrettet handling hæftemaskine, flytter håndtaget mod området hvor korte er fyret. Investere i en manuel korte pistol, hvis du planlægger at bruge det flere gange om året at betrække en stk i møbel.

Elektrisk

Købe en elektrisk korte pistol, hvis du betrække temmelig ofte eller planlægger at gøre store projekter, såsom en skammel, hovedgærde eller vinduet gesimser. Denne pistol tillader dig at gemme styrken ved at trykke ned på håndtaget, som det kører på elektricitet og kun kræver dig at tilslutte det til at arbejde. Fordelen ved at en elektrisk hæftemaskine kommer fra bekvemmeligheden ved at kunne bruge det overalt, hvor der er elektricitet; der er ingen ekstra omkostninger involveret foruden hæfteklammer, selv.

Pneumatisk

Denne pistol er den dyreste for dig at købe, men det tilbyder de fleste muligheder for polstring arbejdspladser. Det kræver køb af en luftkompressor til arbejde, der håndterer mindst 90 lb af pres, som de fleste hæftemaskine modeller kræver 50 til 100 lb. luft. Kigge efter en, der indeholder en beskyttende tip til at undgå skader på overfladen af det polstrede element. Pneumatisk korte kanoner fungerer bedst, når du har en stor post at betrække, såsom en sofa eller har planer om håndtering af mange polstring projekter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com