Hæk planter

January 6

Hæk planter

Der er mange typer af hæk planter med en bred vifte af former og størrelser. De to klassificeringer af hæk planter er løvfældende og stedsegrønne. Løvfældende hæk planter er mindre tilbøjelige til at lide af skader forårsaget af brud under vægten af sne. Dette er fordi planterne kaste deres blade om vinteren, så de fleste af sneen falder gennem grenene i stedet for at skabe en tung vægt på toppen af planten. Stedsegrønne hække er mere sandsynligt lider af sne skader, fordi de holder deres blade hele året.

Boxwood hække

Boxwood hække er evergreens der stå oprejst og er beklædt med brede blade, der forbliver på busk hele året. Små blomster vises på stilke i løbet af foråret. De fleste boxwood hække vokser om 1 tomme eller mindre hvert år indtil de når deres maksimale højde, som kan variere efter art. Planter kan leve i mere end 300 år. Boxwood hække er nemme at vedligeholde og kræver beskæring.

Spiraeas

Spiraeas er løvfældende blomstrende hække med blomstrer, som ofte tiltrækker sommerfugle. Blomsterne på Spiraeas hække er ofte pink, hvid eller gul. Blomsterne har en svag duft i juni. Spiraeas blomstrende hække kan nå 2 til 4 fod. Spiraeas kaste deres blade i den kolde årstid.

Ninebark dværg

Ninebark dværge er løvfældende dværg hegn. Planterne er korte og løvet er en mørk grøn med hvide blomster, der vises på stilke i løbet af foråret. Når vinteren ankommer, kaste små dværgene deres blade. Ninebark dværg hække vokser bedst hvor de kan få en masse solskin. De kan vokse i mange jordbundsforhold og forskellige klimaer, herunder meget koldt vejr.

Mountain Laurel

Mountain laurbær er evergreen laurel hegn. Plantens året rundt løv er en dyb grøn med lyse sommertid blomster, der kan være enten hvide eller pink. Mountain laurel hække ofte vokse i lav skove og er almindeligt forekommende i haver. Beskæring anlægget er valgfri. Mountain laurel kræver ingen yderligere vedligeholdelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com