Hækkeklippere: Elektrisk vs. Gas

November 4

Hækkeklippere: Elektrisk vs. Gas

En gård, der indeholder en eller to hække kan ikke kræve en magt trimmer. Til lette og enkle applikationer, vil en simpel hånd træbeskærer eller clipper gøre arbejdet. Hvis, dog, du skal gøre omfattende beskæring, eller du er fysisk umuligt at bekvemt styre klipning i hånden, er en magt trimmer værd at købe.

Vurdering af jobbet

Når du køber en magt trimmer, overveje en række faktorer. Hvor højt og dybt er de hegn, at du skal vedligeholde med trimmeren? Hvor gammel er hækken? Er der tykke dele til at skære? Hvor stor er masse? Er hegn alt i et enkelt område eller er de bredt spredt? Har hjemsted uden for stikkontakter bekvemt placeret til at håndtere jobbet? Hvis du gør arbejdet selv, har du brug et let værktøj til komfort og sikkerhed? For en stige at nå trimning områder? Svarene på disse spørgsmål vil afgøre det rette værktøj til jobbet.

Ledningsfri elektrisk hækkeklipper

Ledningsfri elektrisk hækkeklipper er designet til let arbejde, som er udbredt på ejendommen skal opretholdes. Dette værktøj leveres med en oplader, der er adskilt fra den faktiske trimmer, gør det muligt at oplade trimmer indendørs, når det er nødvendigt og gemme det i en udendørs skur mellem anvendelser. Den ledningsfri trimmer vil arbejde 30 til 40 minutter på en opladning og bør blive opkrævet mindst hver 3 måneder til at undgå batteri celle oxidation. Let og transportabel, den cordless elektriske hækkeklipper excellerer i trimning dekorative former i dekorative buske eller hække.

Ledning elektrisk hækkeklipper

Ledning elektrisk hækkeklipper er den mest overkommelige, men du bør være opmærksom på at forlængerledningen ikke er inkluderet i prisen. Forlængerledninger bør ikke anvendes ud over en 100-ft. længde, og højere gauge ledninger er nødvendig, da afstanden øges. Jo højere måleren, jo mere vil du betale for ledningen. Hvis du skal bruge en stige til trimning proces, undgå trådede trimmere for at undgå sammenfiltring. Uden for stikkontakter er for langt fra webstedet job, vurderer andre trimmer typer.

Gas hækkeklipper

Hækkeklipper gas giver en kraftigere motor for beskæring arbejdspladser der involverer grene tykkere end en blyant bredde. Gas trimmere har dobbelt-handling vinger, der begge flytter, at skabe et stærkere snit end single-action knivene findes i de fleste elektriske modeller. Gas hækkeklippere er tungere og kraftigere end deres elektriske kolleger, så du bør bruge ørepropper eller headsets til at undgå tab af hørelse. Emissioner er et problem med gas trimmere og ordentlig olie/gas blanding og regelmæssig vinter vedligeholdelse er nødvendig for at holde dem kører godt. Gas pudsning er den tungeste mulighed, der kræver en pasform og stærk operatør.

Størrelse overvejelser

Jo længere vil blad på den trimmer, flere område blive dækket. Tykkere hække kræver længere trimmere for optimal ydeevne. Blades spænder fra 13 til 40 inches i størrelse. Hvis præcisionshåndtering er nødvendigt, er en kortere blade at foretrække. Afstanden mellem tænderne på trimmer (blade gap) bestemmer størrelsen af gren værktøjet kan håndtere. Handelsklasse trimmere har en klinge hul 1 tommer og derover, mens bolig værktøjer har 3/8 - 3/4-inch huller.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com