Hælde betonfundament fejlfinding

March 16

Hælde betonfundament fejlfinding

Det betonfundamentet spiller den vigtigste rolle i den strukturelle integritet af huset, der bidrager til at gøre den konkrete pour en højtryks byggeaktivitet. Foundation fiasko er spores tilbage til forberedelsen af pour og den konkrete placering. Revner i beton kan forekomme under blanding, transport, markedsføring og komprimering af beton i formularer--alle opgaver udføres inden for en kort tidsramme som de konkrete sæt. Planlægning og forberedelse er nøglen til at opnå arbejde til en standard, der resulterer i stærke, holdbare fundament.

Instruktioner

•Kontrollér, at underbunden materiale opfylder de bæreevne og komprimeres til det sæt tæthed.

•Kontrollér at størrelse og afstanden mellem vandrette og lodrette armeret stål bar (armeringsjern), svejset trådnet, lap længder og dybden af beton dække over stål og opfylder angivne betingelser. At sikre stål understøttes med ordentlig bånd, stole og afstandsstykker, så det ikke vil flytte under pour. Armeringsjern skal være rene og fri for rust eller olie eller ethvert stof, der ville forringe limning til beton.

•Brace og støtte forskalling til en tilstand, hvor det ikke flex eller flytte under den konkrete pour. Frakke med godkendt form olie.

•Plan placeringen og antallet af leddene før hælde beton. Klart omsætning ruter for konkrete leverance og planlægge sekvens for hælde. Besætningen Angiv den passende størrelse for effektiv hælde og færdigbehandling af arbejdet. Kontrollere, at alle forberedelse er komplet og værktøjer er tilgængelige, før konkrete ankommer.

•Vælg metoden til levering af beton, der kræver den mindste transport. Kontroller fra førerens papirarbejde, mix i overensstemmelse med den angivne styrke.

•Start hældes i den laveste højde eller fra hjørnerne af forskalling. Hæld lodret fra lastbil fra en højde på 5 fødder eller derunder.

•Brug den mekaniske vibrator til intern vibration som beton er placeret. Sætte vibratoren i betonen hurtigt og trække det langsomt. Følge en sammenhængende rute med vibrator til fuld dækning. Vibrere jævnt således at betonen afregner i alle former. Ikke spredt beton med vibrator.

•Vibrate overfladen af strukturer med den mekaniske afretningslag som krævet. Holde en lille mængde af beton foran bjælker af afretningslag til at undgå dannelsen af huller. Afretningslag til niveauet af forskalling.

•Time placering af konkrete leddene omhyggeligt, når betonen ikke er for vådt eller for tør. Værktøjsopbevaring Samlinger med trowels eller egnet håndværktøj.

•Lad forskalling på plads under hærdning. Helbrede med den passende tidsramme for de miljømæssige forhold. Vedligeholde hærdning temperatur og fugt indhold til betonen i mindst tre dage og syv, hvis det er muligt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com