Hængejern tag fordele

January 4

Hængejern tag fordele

Et lamelskrabebord tag er en ridged tag, der har to bakker på hver side--en stejlere ovenfor, en fladere. Det fik sit navn, fordi dens form siges at ligne bagben i en hest, der var en gang omtales som en "hængejern." Hængejern tagene er fælles for visse former for huse og stalde, særlig dem, bygget i den hollandske kolonistil fremtrædende i Hudson River Valley. Disse tagene har flere fordele.

Maksimere plads

Hængejern tagene var oprindeligt populære, fordi de stejle lavere hældning tilladt for maksimal hoved plads, at give hjem med en fuld størrelse loft rum skal bruges som en kvist eller gæst soveværelse. Tilsætning af kvistvinduer, fælles for hængejern tagene, tilføjer endnu mere plads. Også, de spær, der understøtter et lamelskrabebord tag giver mulighed for mere lagerplads mellem dem end traditionelle spær.

Håndtere vind belastninger

Traditionelt, gambrels kunne ikke være placeret i områder, at erfarne betydelig vind eller sne (eller andet sne skulle ryddes) fordi taget ikke var særlig stærk. Men nu, på grund af mote moderne materialer, gambrels kan modstå meget stærk vind belastninger.

Æstetisk tiltalende

Hængejern tagene har en kompleks, men visuelt behagelig symmetri, der mangler i visse andre typer af tagene. Hip-tag, med sine fire lang, lavvandet skråninger og gavl tag tilbyder lidt i vejen for visuel interesse, mens den Valmet gavl tag og mansardtag er ofte for travlt. Hængejern tag, med sine to skæve linjer, tilbyder en erklæring, der er enkel, men elegant.

Kan tilpasses

Den begrænsede udformning skal støtte et lamelskrabebord tag optager lidt plads, forlader flere muligheder for grundplan. Desuden, lægge serie af spær, der holder op sider om et lamelskrabebord lidt vægt på loftet, forlader arkitekten større valgmuligheder, når designe huset.

Historiske arv

Gambrels har et umiskendeligt klassisk look, som stammer fra kolonitidens Amerika. Moderne hjem, at tilføjer et lamelskrabebord lægger deres hjem i en udpræget amerikansk tradition. Typografien er knyttet ikke kun med den hollandske kolonistil, men med den georgiske stil, som var fælles for tidlig amerikanske arkitektur. For eksempel, den berømte Thomas Riggs hus i Gloucester, Massachusetts, stammer fra 1661 og byder på et lamelskrabebord tag.

Enkel at ramme

Gambrels forbliver relativt enkelt at udforme og konstruere. Traditionelt, et lamelskrabebord tag gør brug af to spær systemer fastgjort ved en vandret sømpistol i midten af tag, men mere moderne metoder gør det muligt at ansætte spjæld leddene i midrafter, som er endnu enklere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com