Hængende Decor for et hegn

November 30

Hængende Decor for et hegn

Et hegn serverer normalt et centrale funktionelle formål, såsom at give personlige oplysninger i din baghave eller holde børn og kæledyr fra vandrer. Men, bare fordi din hegn er en praktisk funktion betyder ikke, at det ikke kan have et dekorativt udseende. Hængende indretning kan tilføje farve, tekstur og flair til dit hegn så du ikke behøver at ofre form for funktion. Du kan vælge mellem flere muligheder for at finde det ideelle look til din landskab.

Potteplanter

Potteplanter er en ideel hængende dekoration, hvis du ønsker at tilføje farve til din værftet. Du kan montere dekorative smedejern eller plastik kroge på hegnet til at hænge gryder eller vælge diskrete hardware, der er skjult af plantens container for en underspillet look. Når du vælger planter til at hænge, vælge sorter med farverige blomstrer, så hegnet har en lysere udseende. Begonier og impatiens er attraktive muligheder, fordi de kommer i flere farver, herunder rød, gul, pink og lilla. Vælg dekorative krukker at tilføje visuelle interesse for indhegne. Terra-cotta gryder kan tilføje et varmt udseende, mens keramiske krukker er ideel, hvis du ønsker at tilføje dekorative mønstre til din værftet.

Espalier

Hvis du ønsker at klæde op udseendet af en almindelig plankeværk, overveje hængende flere espalier på tværs af dens overflade. Du kan finde espalier lavet af træ eller metal, der er ideel til træning klatring vinstokke at vokse over dem. Men du kan også vælge til espalier at har dekorative designs, at tilføje visuelle interesse for deres egen for dit hegn. Kigge efter espalier med finurlig design som en sol ansigt, fugle, blomster eller stjerner, hvis du ønsker at give dit hegn et fantasifuldt look.

Fiskenet

Udsmykning dit hegn med en nautisk tema kan skabe en sjov, strandagtig føler for din landskab, som fungerer meget godt for en pool hegn. Fiskenet er den ideelle hængende dekoration til at give jeres indhegne nogle nautiske flair. Du kan finde fisk netto specielt beregnet til brug som indretning, eller du kan vælge vintage redskaber til at give jeres indhegne en virkelig autentisk føler. Tilføje muslingeskaller og søstjerner til netting for et mere dekorative look. Du kan også placere plast fisk, krabber og hummere i nettet, så det ser ud som om det er bare blevet trukket fra havet. For at binde look sammen, hænge et par farverige, træ bøjer på hegnet på midten af nettet.

Flag

Flagene er en ideel mulighed for udsmykning dit hegn til ferien eller andre særlige lejligheder. Du kan finde udendørs flag lavet af slidstærkt, vandtæt materiale for de fleste ferie, herunder Halloween, Thanksgiving, jul, Chanukah og New Year's. Flag, der afbilder årstidens billeder, såsom efterårsblade eller forår blomster, er også tilgængelige. Du kan endda finde flag med dit foretrukne sportshold logo. Patriotiske gange, hænge flere traditionelle amerikanske flag for en festlig men værdigt udseende for dit hegn.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com