Hængende en Valance fra pløkker

November 30

En draperinger tørklæde valance er en af de mere yndefulde måder at tilføje en topper til et vindue. Anvendes med eller uden andre gardiner, er tørklæde valance undertiden holdes på plads med draperier pløkker i stedet for gardinstænger. I denne form for vindue behandling er pindene synlige. Disse dekorative pløkker levere ankre at loop tørklæde omhæng på tværs af spektret af vinduet.

Instruktioner

•Mark de steder, hvor du ønsker dine pløkker placeret. Lige uden for og over hjørnet af vinduet er et godt sted for de ydre pløkker. Hvis dit vindue er meget bred, mark, hvor du vil placere ekstra pløkker mellem de ydre pløkker. Pløkkerne skal være samme afstand fra hinanden.

•Installer pinde med den medfølgende hardware ifølge producentens anvisninger.

•Calculate længden af tørklæde du skal dække vinduet åbner, så nok længde til de ekstra stof behov for drapere mellem pinde på hver side af vinduet. Omfatte den længde du ønsker tørklæde til at hænge ned fra en pløkkerne. Dybden af tørklæde valance varierer afhængigt af indstillingerne for ejeren.

•Klippe stof bestemmes størrelse med saks. Til hem omkring kanterne af tørklæde valance, vende de rå kanter under en fjerdedel af en tomme og tryk dem med et strygejern. Drej hem op en tomme, pin med syning knappenåle og sy med symaskine. Fjerne benene og presse hem flade med strygejernet.

•Arrange tørklæde på tværs af pindene. Tillad materiale at drapere mellem pindene, så justere tørklæde, indtil det falder den måde du ønsker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com