Hængende Metal Wall Decor

January 6

Hængende Metal Wall Decor

Mark hængende point

Hold metal vægdekoration mod væggen, på det sted, hvor du planlægger at hænge det. Hvis dekorationen har kroge eller huller designet til ophængning, let markere deres placering på væggen. Hvis der er ingen kroge eller huller, finde et sted, omkring 1/3 af vejen i på hver side, at en søm eller skrue vil holde dekorationen på plads uden viser.

Placere søm

Brug en plan for at sikre din hængende punkter er selv ved at placere plan på et tidspunkt og efter det på tværs til andet punktet. Du skal muligvis flytte dit andet mærke op eller ned, men sørg for at holde det i samme sted lodret. Drive søm eller skruer i de steder, du har markeret til ophængning.

Hænge og justere

Omhyggeligt Hæng dine metal væg udsmykning på søm eller skruer, pas på ikke at ridse eller beskadige din væg. Kig på dekoration fra side og fastslå, hvilke dele er at røre væggen. Tag dekorationen og sted et par små prikker af enkelt-sidet skum tape eller tynd kork på hjørner eller kanter, der er at røre væggen. Dette vil forhindre fremtidige skrammer og skader på væggen, hvis hængende er ved et uheld stødte. Udskifte udsmykningen. Hvis dekoration ikke hænger lige, skubbe det forsigtigt til venstre eller højre indtil det er selv.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com