Hængsel oplysninger

November 9

Hængsler få en træning, når en dør åbnes og lukkes. Men hængsler er ikke blot nyttigt, de er også dekorative. Udskiftning af gamle dør eller kabinet hængsler med nye kan opdatere udseendet af et hjem. Hængslerne har også mange funktioner at vælge imellem. Lære om hængsler vil hjælpe dig beslutte hvilken hængsel funktioner, du vil medtage i dit hjem.

Reproduktion hængsler

Reproduktion hængsler er periode-autentisk hængsler bruges til at erstatte slidte hængsler på antikviteter eller skabe en vintage look. Reproduktion hængsler er også kendt som historiske reproduktion hængsler. Meget dekorative, disse hængsler er eftertragtet af mennesker, der gendanner en ældre hjem eller ønsker at ændre udseendet af hardware i hjemmet.

Hængsel korsblomster

Et hængsel finial er en dekorativ top og bund på et hængsel pin. Et hængsel pin løber ned midten ryg af en typisk hængsel. Nogle hængseltappe fremstilles med skruen tråde på hver ende, som du skrue en dekorativ finial. Hængsler kan også købes med dekorative påklædt som en permanent del af hængslet. Hængsel korsblomster er meget dekorative, koster en smule mere, og er beregnet til at blive set. Hængsler med dekorative korsblomster ville som sådan placeres på en dør hvor hængseltappe er synlige fra uden for døren.

Hængsel montering typer

Hængsler er generelt monteret som forsænket hængsler eller overflade-monteret hængsler. Overflade-monteret hængsler er monteret på overfladen af hvad er at være hængslet. En sommerfugl hængsel er et eksempel på en overflade-mount hængsel. Forsænket hængsler er indsat i døren, hvor nogle af dør materiale er blevet skåret til at passe hængslet. Et klaver hængsel er en forsænket hængsel med et knapt synlige hængsel rygsøjlen viser udefra. Klaver hængsler er en af de få hængslerne, der kan købes i strimler og skæres til. Derudover kan et hængsel være halvdelen forsænket og halv overflade monteret, afhængigt af situationen.

Hængsel finish

Hængsler kan være fremstillet af mange materialer, herunder messing. Messing hængsler kan være 100 procent messing hele eller har en nikkel base med en messing belægning. Messing antaster medmindre det er belagt med en klar beskyttende plast. Olieret gnides bronze er den nyeste trend i tilladt for bolig hængsler og hardware. Utility hængsler er sølv i farve, men er generelt Zink belagt.

Særlige anvendelser

Kabinetter, som medicin kister, har ofte en selvlukkende hængsel. Denne type af hængsel er konstrueret til at langsomt lukker efter den er åbnet. Den modsatte hængsel til den selvlukkende hængsel er ikke-self-afsluttende hængsel, som slags hængsel på nogle trunks. Ikke-self-afsluttende hængsel holder døren holdt åben, indtil det er skubbet lukket. Disse to hængsel typer installeres ofte som en sikkerhedsforanstaltning. Medicinskabet lukkes således, at dens indhold er ikke tilgængeligt for forbipasserende og stammen forbliver åben, så ingen bliver fastklemt.

Sådan handler for hængsler

Vælg udskiftning hængsler af samme størrelse som hængslet, du udskifter. Hængsler er klassificeret efter størrelse i inches. Vær særlig forsigtig at bemærke skrue hul placering og forsøge at få en ny hængsel med samme skrue hul konfiguration. Uden dette, du kan have til at bore nye huller og døren jamb kunne blive svagere. Husk at noter hvilket måde døren åbner; om det er en højrehåndet hængsel eller en venstrehåndet hængsel. Nogle hængsler kan vendes ved at tegne pin, dreje hængslet og indsætte i den modsatte ende. Døre, der vil blive fjernet ofte, Vælg en løs pin hængsel. Løs pin hængsler kan du løfte døren op, skubbe det ud af hængslet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com