Hær soveværelse udsmykning idéer

January 23

En hær tema soveværelse er perfekt for børn og teenagere, og både drenge og piger. Du kan dekorere et værelse med en hær tema, skal du finde det rigtige tilbehør og trykke din fantasi for at gøre camouflage og army grøn sjovere.

Vægge

Male væggene i en camouflage design eller hænge camouflage tapet. Det betyder ikke, at skabe en camouflage design fra loft til gulv. Det ville være bedst at begrænse design til en væg eller oprette en 2-fods vandrette bånd hele vejen rundt i lokalet. Resten af væggene skal være malet en af de tre farver fra camouflage mønster.

Møbler

Søgning efter hær overskud møbler, såsom skriveborde, borde og stole. Vil du ønsker en traditionel bed, men du kan male det hær farver.

Tilpasse

Hvis camouflage værelse er til en pige, har du nogle muligheder for at gøre det mere girly. En mulighed er at gøre camouflage design i en kombination af pinks. Den anden er at tilføje pink tilbehør til rummet, fordi farven, der masker godt med army grøn. For drenge, gå fuldgyldigt hær med design. Maling af vægge, der ikke har camouflage design army grøn. Bruge garderobeskabe i stedet for en kommode og spray male skabene army grøn samt.

Accessorize

Der er tusindvis af hær og camouflage tilbehør på markedet i både dreng og pige farver. Der er hær plakater, hær redskaber, som du kan installere på en væg eller loft, og sengetøj du kan bruge til at afslutte rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com