Hærdet stål drejning metoder

December 22

Drejning hærdet stål er en metode til at fjerne metal fra den ydre overflade af et cylindrisk stykke af stål. Du kan fodre en arbejdsemnet, der allerede er cylindrisk til en drejemaskine at få de ønskede resultater. Denne metode bruges til at reducere diameteren af den cylindriske metal til en nødvendig dimension. Drejning hærdet stål også polerer den ydre overflade og giver det en flot finish. Sommetider er metal stykke slået så de tilstødende dele af metal stykke har forskellige dimensioner.

Drejning hærdet stål benytter Carbide Indsæt

Hårdmetal skær er de mest almindelige metode til at dreje hærdet stål. Disse skær generere en høj temperatur og hjælpe med at rotere stål med meget høj hastighed. Skæring temperaturen i denne metode er også ekstremt høj, så kalibreringen kan justeres til minut grader. Grænsefladen chip værktøj for sådanne maskiner skaber optimal termisk friktion og når den øvre overflade af stål er fjernet, et højtryk kølervæske er tilføjet for at undgå skår og bryde metallet.

Drejning hærdet stål ved hjælp af roterende skæring

Roterende skæring teknik kræver indsættelse af hærdet stål ind i maskinen. Når indsat, roterer den om sin egen akse, som den ydre overflade af metallet er skåret. Med denne teknik kan være drevet af hærdet stål eksternt. Dette er også en metode, hvor den hærdet stål kan slås skråt med brug af en chip, der giver mulighed for selvstændig skruens af metal. Der kan være flere skærende værktøjer presset mod de hærdet stål til at producere en høj kvalitet finish.

Drejning hærdet stål ved hjælp af drejning fræsning

Drejning fræsning er en forholdsvis ny metode til at dreje hærdet stål. Denne metode er brugt til præcision bearbejdning af hærdet metal, således at symmetriske arbejde stykker kan produceres. Turn fræsning teknik producerer specifikke kinematiske vilkår, som fører til bedre kvalitet end resultater. Denne metode øger også livet i den vendte stål i forhold til nogle af de andre, mere traditionelle metoder til drejebænk værelse bearbejdning. Output metal overflade kvalitet er meget overlegen, så godt.

Drejning hærdet stål ved hjælp af laserskæring

Du kan slå og klippe hærdet stål ved hjælp af koncentreret laserstråler. Dette er en dyr metode af drejning og derfor udnyttes kun i større drejebænk værelser. Den cirkulære output af laserskæring kan kalibreres til brøkdel af en millimeter. Således, denne metode er ideel til præcision metalbearbejdning. Intensiteten af laserstrålen kan indstilles til at tilføje slots i cylinderen, metal. Disse slots kan indstilles med præcise intervaller på cylinderen. Du kan bruge laser maskiner til at skære kompleks dele off metal.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com