Hævet blomsterbede ved hjælp af sikringsanlæg klipper

July 8

Hævet blomsterbede ved hjælp af sikringsanlæg klipper

Hævet blomsterbede tilføje bremse appel til fronten eller bagsiden af dit hjem. Afhængig af dit klima og størrelsen af din have, kan du dyrke en bred vifte af blomster og planter i en hævet blomsterbed. Ved hjælp af sikringsanlæg klipper er én måde at ophøje blomsterbedet fra jorden. Klipperne giver stabilitet og visuel appel.

Forberedelse

Før du begynder at plante, skal du forberede området hvor du planlægger at installere blomsterbedet. Blomsterbede kan være enhver størrelse fra få firkant feet til store områder, der optager det meste af din værftet. Vælg et sted, der er forholdsvis flad at gøre tingene lettere for dig selv, samt et sted folk kan se og nyde blomsterbedet. Bruge strengen til at markere off området, så grave op græsset eller hvad er der i øjeblikket at udsætte jorden. Når jorden er udgravet, kan du bygge muren.

Rock indstillinger

Du har mange muligheder for sikringsanlæg klipper for din hævet blomsterbed. Du ønsker at vælge sten, der er holdbare og vil ikke lække ud mulden. Indstillinger omfatter cementblokke, flise, kalksten og skifer. Hvis du ønsker et mere naturligt look, vælge jævn flade sten, der interlock naturligt. Bemærk, at hvis du vælger denne indstilling, skal du bruge mere tid på strategisk placere hver sten at interlock så godt som muligt, og din seal måske ikke være så solidt, som fremstillede sikringsanlæg klipper. Du kan også bruge grus eller cement til at holde klipperne låst sammen i sted.

Højde

Dit blomsterbed kan være blot et par inches eller flere fod fra jorden. Jo højere du vil det, jo mere arbejde og penge det vil koste dig. Når du placerer klipperne og komplet væggen, skal du udfylde blomsterbedet med jord. Jorden bør komme næsten hele vejen til toppen af klippevæggen. Hvis du ikke har nok jord, så blomsterne kan ikke vokse højere end den faktiske væg, og ingen vil nyde dem.

Flere senge

Hvis plads tillader, overveje at bygge flere hævet blomsterbede ved hjælp af sikringsanlæg klipper. Dette tilføjer variation, appel og funktion til din have eller værftet. For eksempel, kan du gøre en seng for blomster, en til grøntsager og en for urter. Eller du kan bruge forskellige bjergarter i hver seng. En anden mulighed er at bygge flere senge tæt på hinanden, men med en lille rum i mellem, så haven bliver mere af en labyrint. Denne indstilling er mere involveret og kræver en stor plads, men slutresultatet kan virkelig forvandle din udendørs rum.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com