Hævet Vegetabilske havearbejde

September 19

Hævet Vegetabilske havearbejde

Køkkenhaver kan være lyse, farverige og meget givende for erfarne og omhyggelig gartnere, men de kræver de rigtige steder, dræning og jord. Grøntsager, der ikke får fuld sol undlader at vokse, blomstre og bære frugt, mens dem, der sidder i vandpytter eller klæg jord vil rådne og dø. Hvis du lige er startet en have, og kan ikke give et websted med instituttets lige hurtig-afløb, bygge et højbed til sunde grøntsager. Bruge jord til at bygge en midlertidig højbed, og husk at du bliver nødt til re-opbygge sengen hver sæson.

Instruktioner

•Find et websted, der giver dig 10 til 20 kvadratfod plantning plads og fuld sol i seks til otte timer hver dag. Sørg for at dit websted er praktisk til huset, og sidder i solen hele året for en året rundt have.

•Dig i top 5 inches af jord i dit websted til at løsne og lufte foundation; dobbelt-grave webstedet. Lægge 4 inches af quick-afløb lerjord og 4 inches af organisk kompost oven på arbejdsplads og bland disse to ændringsforslag. Tilføje starter eller afbalanceret gødning til toppen 2 inches af den højbed. Dette højbed giver grøntsagerne ernæring og fugt fastholdelse, og holder planterne af stående vand omkring stedet.

•Plant grøntsager i højbed som du ville plante dem i nogen andre have. Sætte summertime grøntsager som tomater, majs, peber, auberginer, ærter, bønner, gulerødder, rødbeder og radiser i haven i foråret gennem sommeren, og plante kulde-hårdfør grøntsager som kålroer, Pastinakker, majroer, salat og broccoli i den højbed i efteråret.

•Kapacitet haven med 2 inches af vand til at starte det ud, og læg det på en regelmæssig ugeplan på 2 til 3 inches af vand. Spredt 2 inches af muld over jorden for at holde grundlaget, fugtig og varm.

Tips & advarsler

  • Plantning i frisk jord ændringer begrænser muligheden for ukrudt vækst.
  • Opbygge den højbed igen på enhver ny plantning, at genetablere basen og give nye planter frisk og næringsrig jord.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com