Halogen lys til planter

May 26

Halogen lys til planter

Ikke alle gartnere live i klimaet eller har den plads, de har brug for typerne af planter, de ønsker at vokse. Heldigvis kan de kopiere de betingelser, der er en plante har brug, hvis de giver en erstatning for eller supplement, sollys. Halogen lys er ikke de bedste vokse lys til indendørs potteplanter, ifølge University of Missouri forlængelse, men de vil producere nogle ønskede resultater.

Supplerende lys

Sollys producerer alle regnbuens farver, så planterne får det fulde farvespektrum de har brug for fra det. Glødepære Halogenspots producerer en masse af rød farve, som kan stimulere blomstring og vækst, men giver ikke nok blåt lys, som forstyrrer plantens evne til at regulere vækst. Men i svagt lys situationer, halogen lys placeret nær planter vil give dem med nok lys til at vokse.

Distanceret lys

Halogenspots producerer også en masse varme, som kan udtørre og skade en plante. Placer Halogenspots længere væk fra anlægget, så det får lys, men ikke blive bombarderet med overdreven varme. Dette kan kræve en mangedobling af halogen lys du bruger.

Timet Halogenspots

Oprette Halogenspots med timere til at give planterne en konsekvent mængde lys hver dag. Tyve-fire timer af lys vil overvælde en plante; i stedet indstille timere til at levere stort set være den samme mængde lys som planten vil opleve i sit oprindelige miljø.

Dyrere Halogen

Dyrere Halogenspots har en afbalanceret farvespektret og stabilisere meget hurtigt. Disse halogen lys kan være meget dyrt, afgiver endnu mere varme end de almindelige lys og kræver forberedelse til at bruge.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com