Halv bad indretningsdekor Idéer

December 25

Halv bad indretningsdekor Idéer

Udsmykning mindre lokaler kan være svært, men at vælge indretning for dit et halvt bad kan udgøre den største udfordring af alle. Med must-have elementer som toilet og vask tager meget af den allerede begrænsede plads, er der begrænsede muligheder for at introducere farve, mønster og tekstur til rummet. Du kan dog oprette et attraktivt udseende for dit et halvt bad, hvis du tager en dristigere tilgang til indretning end du kan i andre små rum og genoverveje den udsmykning potentielle af praktiske ting.

Vælg en blank Finish

Når du vælger maling til din halv bad vægge, vælge en blank finish. Skær på væggene vil fange lyset og bidrage til at gøre rummet ser større. Traditionelt, anbefales lysere farver til mindre rum som en halv bad for at hjælpe dem til at føle mere rummelig, men lyse maling farve som blå eller gul, der har en blank finish kan have en lignende virkning og skabe en federe look til din halv bad.

Spille med mønstre

I en lille plads som et halvt bad, kan du være bange for at bruge mønstret tapet af frygt for at gøre rummet synes mindre. Dog kan tilføje mønstret tapet til din halv bad faktisk skabe en frisk, moderne føler hvis du vælger den rigtige type mønster. Vælge en mindre, gentaget mønster, så det ikke overvælde rummet. Hvis du finder en større, federe mønster, der fanger dit øje, skal du oprette en accent væg ved at placere papiret på væggen samtidig holde de andre en lys, solid skygge. Mønsteret vil tilføje drama, men begrænse det til en væg at sikre, at den halvt bad ikke føles overfyldt eller optaget.

Få mest ud af tilbehør

Glashylder er en ideel visningsindstilling for et halvt bad fordi de har en enkel, delikat look, der ikke tager meget plads. Dog bør du undgå fortrængning hylderne med nips og andre elementer. Fordi din halv bad ikke er din vigtigste badeværelse, er der normalt ingen grund til lagring toiletartikler, medicin og andre personlige genstande i rummet. I stedet placere varer på hylderne, der har et dekorativt element. I stedet for en almindelig bar sæbe, skal du placere små, dekorative sæber i interessante figurer i din sæbeskål. Vælg håndlotion, der kommer i en farverig glasflaske i stedet for den sædvanlige plastic container fra stof butik. Håndklæder kan også tilføje en dekorativ touch til dit værelse, så kig for nogle detaljer arbejde eller i en skygge der gør din halv badekar vægfarve pop.

Tilføje et spejl

Par badeværelser er komplet uden et spejl, og i et halvt bad, kan du op drama af herunder et stort, indrammet spejl til at reflektere lyset. Ikke alene vil det hjælpe dine små halv bad føler større, vil det også tilføje et dekorativt element. Vælg stilen af ramme baseret på indretningen af den halve bad og værelser støder op til det. En geometrisk stil ramme med rene linjer supplerer moderne indretning, mens en overpyntet, antikke stel passer en mere klassisk design. For en virkelig personlig udseende, skal du oprette din egen mosaik ramme for spejlet med stumper af flise eller farvet glas.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com