Halvmåne brusebad gardin stang installationsvejledning

October 1

Halvmåne brusebad gardin stang installationsvejledning

Buede eller Halvmåne brusebad gardin stænger løfte at tilføje så meget som 7 1/2 inches af albuerum til din standard 5-fod badekar kabinet, give dig plads til brusebad og vaske dit hår komfortabelt. Desværre, mange af dem kommer med fragmentariske instruktioner, der er vanskelige at følge. Buet bruser stænger er nemme at installere, hvis du har et par af specialværktøj. En temmelig handy person bør have en i cirka en halv time.

Samle værktøjer og Hardware

Beslutte, hvilke værktøjer du skal bruge til din installation. En boremaskine vil gøre installationen lettere i de fleste tilfælde og er et must, hvis du installerer bruser stang på en flise væg. Du skal også bruge en keramisk drill bit og tilslutte ankre, hvis du installerer på flise. Hvis du installerer på gipsvæg, skal du gipsvæg ankre at sikre skruer korrekt. Har en nedstryger praktisk at trimme stangen til den rigtige størrelse, hvis stangen ikke er justerbar.

Foranstaltning for parenteserne

Beslutte, hvor at montere beslagene. Mount beslag til en halvmåne bruser stang ca 3 inches tættere til bagvæggen end en standard brusebad stang for at tage højde for kurven. Den nemmeste måde at få beslagene i højre øje er til foranstaltning 5 fødder op fra midten af badekar væg, så foranstaltning indad 3 inches. Gentag på anden enden af karret for at sikre din parentes er jævnt hang.

Boring af huller

Start af boring pilot huller til skruer. Boring gennem keramiske fliser kan være den vanskeligste del af installationsprocessen. Til at bore gennem keramiske fliser uden sprængning det, bruge en diamant spids murværk eller en keramisk drill bit. Holde sig et stykke gaffatape over det sted, hvor du ønsker at bore for at holde bit fra udskridning på tværs af flisen, og bruge den laveste hastighedsindstilling.

De monteringsbeslag

Den rigtige hardware er nøglen til en sikker installation for din gardinstang. Medmindre du din monteringsbeslag til træ studs, skal du bruge en anker stik eller en gipsvæg anker. En anker stik er den billigste løsning og anbefalet af installatører på Vintage badekar til brug på keramiske fliser installationer. For at bruge det, bare hammer det forsigtigt ind i hullet, du bare boret. Følg installationsvejledningen gipsvæg ankre. Når ankre er på plads, sætte parenteser med de medfølgende skruer.

Adust stang længde

Medmindre din stang er justerbar, kan det være nødvendigt at trimme det til at passe ind i parenteserne. Måle afstanden mellem de to monteringsbeslag, så længden mellem de to ender af den forsamlede brusebad gardin stang. Fratræk afstanden mellem beslagene fra længden af stangen til at regne ud hvor meget for at trimme, og bruge en nedstryger til at skære det meget off ene ende af stangen.

Udbudt stangen

Resten af installationen er ligetil. Sætte endestykker på bruser stang og skub stangen på plads monteringsbeslagene. I de fleste tilfælde sikre stangen ved at skrue en lille skrue, kaldes en stilleskrue, igennem beslaget og ind i stangen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com