Hampton Bay loft Fan ledninger

April 2

Den måde du wire Hampton Bay loft fan vil afhænge af typen af fan du køber. En standard loft fan er kabelforbundet forskelligt fra et loft fan med en fjernbetjening. Når du hook op blæseren, sikre du matche ledninger korrekt til huset ledninger, eller fan vil ikke fungere korrekt. Før du laver nogen elektrisk arbejde, altid slukke for strømmen til boksen outlet, hvor du vil installere fan.

Standard loft Fan

Den standard Hampton Bay loft fan uden en fjernbetjening har en ligetil ledningsdiagrammet. Den sorte ledning på ventilatoren er fan-levering ledning, og den blå ledning er lys-forsyningslinje. Sort og blå ledningerne på ventilatoren er snoet sammen med den sorte ledning fra huset ledninger. Den hvide ledning er snoet sammen med den hvide hus ledning, og den grønne ledning kommer fra blæseren er snoet sammen med grønne dirigent hus wire.

Fjernbetjening loftsventilator

Hampton Bay loft fan med en fjernbetjening har en receiver inline. Den blå ledning fra blæseren er snoet sammen med den blå ledning på modtageren. Den sorte ledning på ventilatoren er snoet sammen med den sorte ledning på modtageren. Endelig, den hvide ledning fra blæseren er snoet sammen med den hvide ledning på modtageren. Efter at sikre ledninger med wire nødder, sikre nødder med sort elektrisk tape.

Det næste skridt er at vride de sort og blå ledninger fra modtager sammen med sort hus wire. Drej den hvide ledning fra modtager sammen med det hvide hus wire. Twist den grønne jordledning fra fan sammen med den grønne grundstødning dirigent hus wire. Sikre hvert sæt ledninger med en wire møtrik, og dække nødder med sort elektrisk tape.

Skjule ledningerne

Efter at sikre ledninger med wire nødder og taping nødder med sort elektriske bånd, skal du adskille og skjule ledningerne i boksen outlet. Flytte de hvid og grøn ledninger til den ene side af boksen, og Flyt den blå og sort ledning til anden siden af boksen outlet. Skub ledninger i boksen. Efter at sikre ledningerne, så de ikke vil få klemt, sikre baldakin og baldakin ring til monteringsbeslaget.

Efter installationen

Når Hampton Bay loft fan er blevet installeret, slå magten. Test fan ved at dreje det. Hvis ventilatoren ikke har nogen magt, tjek afbryderknappen for at sikre, at det er. Hvis den er tændt, men blæseren ikke tænde, slukke for strømmen og recheck ledninger. Hvis nogen ledning ikke er at gøre en god forbindelse til modtageren (fjernbetjening fan) eller med huset ledninger på begge typer af fans, behøver fans ikke jævnstrøm til at drive ventilatoren.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com