Hånd Best haveredskaber

December 18

Hånd Best haveredskaber

Selv om "bedste" er et relativt begreb, de øverste haven håndværktøj er ubestrideligt dem mest afgørende for fælles haveaktiviteter. De bedste, væsentlige haven håndværktøj hurtigt og effektivt træk ukrudt, dyrke jord og trimme planter. Med en idé om både kendte og usædvanlige haven håndværktøj, kan du vælge de bedste haven håndværktøj til din udendørs projekt.

Hori Hori

Ved første øjekast ligner usædvanlige japanske hori hori et dual-kantet kniv. Ved nærmere eftersyn, gartner fund at én side af hori hori blade er konvekse og anden konkave. Dyb serrations linje begge kanter af værktøj og taper til en fine, spidse tip. Tro mod Japans ry for effektivitet serverer hver af hori hori funktioner et separat og nyttige formål. Den konkave side af bladet fungerer som en lille skovl og graver små plantning huller. Vingens skarp punkt kaster let ned i jorden til at løsne og lirke rødderne af ukrudt. Skærpet, savtakkede kanter hurtigt trimme planter, støtte i høst og sever ukrudt på deres base. Enkel i design og typisk lavet af rustfrit stål, hori hori er bygget til at holde og udfører en bred vifte af væsentlige opgaver, haven.

Hoe

Ofte brugt som et symbol på havearbejde, er hoe en af de bedste haven håndværktøj til jordbearbejdning og lugning. Hoe består af to dele: en lang, lige håndtag og en stumpet, firkant blade. Den hakke håndtag ligner et kosteskaft; typisk 4-5 fod lang og cirka 1 1/2 inches i diameter. Den hakke skarp kniv stikker ud vinkelret fra kanten af håndtaget. Hvis du vil bruge en hakke, gartneren peger blade's edge mod jorden, løfter håndtaget, kaster kniven ned i jorden og trækker kniv mod hans krop til at vende jorden eller løsne rødder. Længden af den hoe håndtag giver den gennemsnitlige gartner til at arbejde fra en stående stilling og reducerer behovet for at bøje mig og bøje.

Spade

Haven spade er en miniature skovl og dens håndtag passer i gardener's hule hånd. Haven spade reduceret størrelse gør den til en af de bedste værktøjer til grave i trange. Der henviser til, at en fuld størrelse skovl forstyrrer uundgåeligt omgivende jord, den lille have spade passer og graver mellem enkelte planter.

Sakse

Sakse er saks af havearbejde handlerne. Som standard saks har haven sakse et sæt af skæring vinger knyttet til hængslede håndtag. Skærpet til en ivrig kant, skære sakse vinger glat gennem grene og blade. Sakse er en af gartnerens nyttigste skærende værktøjer; Gartneren kan manipulere Sakse med én hånd og bruge dem til beskæring, luge og høste.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com