Hånd bore oplysninger

January 19

Hånd bore oplysninger

En hånd drill er en simpel, manuel værktøj, som er udnyttet i en cirkulær bevægelse til at skabe huller og drev skruer i forskellige materialer. Selvom næsten alle hånd Boremaskiner er blevet erstattet af boremaskine, bruge mange Træsektoren stadig varen til forskellige applikationer. De vigtigste fordele ved hånd bore omfatter omkostninger og arbejde effektivitet. Magt er ikke påkrævet, og der er næsten ingen grænser for hvor huller kan oprettes.

Funktioner

Selvom hånd boremaskiner kan betragtes som gammeldags, kan brugere af dette element udføre opgaver, der kræver total kontrol. Hånd bore består af kun et par dele. Disse dele omfatter en cranking håndtag, en hovedakslen, en chuck for enden af akslen og et andet håndtag, der skal placeres korrekt, mens chuck vender.

Funktion

Til korrekt brug en hånd boremaskine, skal brugeren løsne chuck og indsætte et borehoved. Bagefter, skal chuck strammes, så bit ikke er udgivet. Smule vil derefter blive placeret mod materialet hvor hullet der skal oprettes. Rotere cranking håndtaget i en cirkulær bevægelse og smule vil bore et hul.

Vedligeholdelse

En anden fordel ved hånd boret er manglen på vedligeholdelse påkrævet. Men hånd bore skal observeres nøje som det kan være let beskadiget, hvis for meget kraft er anvendt. Ud over overtryk beskadige en upassende borehoved chuck. En lille smule af fedt eller olie kan placeres på chuck jævnligt for optimal ydeevne.

Sikkerhed

Sikkerhedsforanstaltninger skal gennemføres mens korrekt udnytte hånd bore. Brugere bør omhyggeligt observere hånd placering i forhold til borehoved. Alle løs smykker bør fjernes inden brug hånd bore. Ligeledes, sikre hår er bundet tilbage og intet er placeret mellem boret og materialet. Ved hjælp af en klemme mens boring vil hjælpe med at forhindre materialet fra roterende under boring-processen.

Overvejelser

Men hvis korrekt anvendt hånd bore har mange fordele, brugerne skal også være opmærksom på ulemperne. Selvfølgelig, kræver hånd bore mere dygtighed end med en boremaskine. Ud over at anvende fysisk magt, skal operatøren også forblive opmærksom på placeringen af smule som det øvelser i materialet; ellers kan skruen ikke indsættes lige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com