Hånd skrabet vs glatte gulve

October 14

Hånd skrabet vs glatte gulve

Hånd skrabe er en teknik, der anvendes på trægulve der giver gulvet et unikt og tekstureret udseende, men øger prisen på et gulv installation. De fleste trægulve falder ind under kategorien glat gulv dog som bestyrelser roll fra fabrik med en ensartet glat overflade. Andre typer af glatte gulve omfatter laminat og flise.

Tekstur

Teksturen af hånd-skrabet bestyrelser er helt forskellig fra generiske glat træ planker eller andre fremstillede gulve. I stedet for en glat og ensartet følelse er hånd skrabet boards fuld af dale, kamme og en bred vifte af teksturer. Dette er ikke kun mærkbar, når du trykker på skrå brædderne, men selv når du går på dem uden sko. Nogle glatte gulve, såsom laminat, mangler tekstur alle sammen.

Udseende

Visuelt, er der meget mere variation i en hånd-skrabet gulv end et glat gulv. På et glat gulv lavet af høj kvalitet træ, vil der være variationer i planker takket være korn, knaster og farveforskelle i bestyrelserne. Forarbejdede produkter såsom vinyl og laminat har ofte et gentaget mønster, der tilsyneladende tilfældige, men er ikke. Hånd-skrabet gulve har dog forskellige faktiske niveauer i bestyrelsen på grund af de skrabede riller. Dette skaber skygger og giver gulvet et anderledes udseende afhængigt af, hvordan lyset rammer.

Omkostninger

Hånd-skrabet gulve er dyrere end glatte gulve på grund af alle de ekstra arbejdskraft under installationen. Ud over den normale installation nødt arbejdere også til at bo og manuelt skrabe gulvet efter installation. Selv når skrabning udføres i anlægget i stedet for hjemmet, øger ekstra tid og kræfter i at gøre gulvet omkostningerne. Nogle gange bruges maskiner til lavet "hånd" skrabet gulve. Gulve faktisk skrabede i hånden omkostninger endnu mere.

Snavs

Det en stor ulempe at hånd skrabet gulve er at riller og huljern giver det perfekte sted for snavs at skjule. Selv når du fejer gulvet kan det stadig skjule i disse revner. Dette er problematisk for mennesker der lider af allergier og som har brug at holde meget rene gulve. Glatte gulve er meget lettere at rengøre hurtigt og fuldstændigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com