Hånd vridemaskine vs Spin tørretumbler

March 23

Hånd vridemaskine vs Spin tørretumbler

En hånd vridemaskine er et ideelt apparat til at fjerne vand fra din badedragt. Spin tørretumbler virker på centrifugalkraften og elektricitet, men er ikke det samme som din tørretumbler. Centrifugalkraften kræver en kurvet bevægelse og trækker tøjet væk fra centrum, adskille vandet fra stof. Begge apparater fjerne dryppende vand ved spinning, men du skal stadig bruge en tørretumbler til komplet tørring af en beklædningsgenstand.

Hånd vridemaskine

En hånd vridemaskine bruger manuel arbejdskraft som du skal aktivere krank at fodre beklædningsgenstand gennem rullerne. Vridemaskine presser vandet fra tøjet. Vandet udslip i en spand eller på overfladen hvor vridemaskine sidder. Der er ingen elektriske dele. Hånd Vridemaskiner få vådt tøj tilstrækkelig tør, at de kan tørres fladt eller hang på en linje til at tørre helt.

Spin-tørretumbler

Spin tørretumblere er typisk mindre end en standard tørretumbler tørretumbler og fungerer bedst med bare et par punkter. Som navnet antyder, spins en tørretumbler spin klæder inde en kegle. Vandet hvirvler til nederst i midten og løber ud af en tud i en beholder. Tøjet er ikke helt tør når fjernet fra spin hårtørrer efter sin to - eller tre-minutters cyklussen. Tøj kan dog tørretumbler end dem, der drives gennem en hånd vridemaskine.

Spin-tørretumbler fordele

Spin tørretumbler sparer energi i forhold til en tørretumbling proces. Spin tørretumbler har en lavere pris end konventionel tørretumbler og koster mindre at drive. Spin tørretumbler supplerer din tørretumbler; det tager dog ikke sin plads. Hvis du favor grøn stue, kan du tørre tøj i spin tørretumbler og hænge det op til komplet tørringsprocessen. Bomuld elementer skal være glattes eller tørretumbles. Spin tørretumbler tørrer tøj tilstrækkeligt for at forkorte tørretid i en konventionel tørretumbler. Brug spin tørretumbler sammenholdt med din standard tørretumbler til at spare energi og tørretid.

Hånd vridemaskine fordele

Hånd vridemaskine er en ideel manuelle apparat til badetøj ved poolen eller til campister på farten. Tørringen kan du taske op dit tøj til at tage hjem eller til at hænge tørre. Badetøj lavet af Lycra og Spandex holder ikke godt til varme og tumbling af en konventionel tørretumbler, men hånd vridemaskine skaber ingen varme og er blid. Hånd vridemaskine er billigt for sit oprindelige købspris og er billigere at betjene end enten spin tørretumbler eller konventionel tørretumbler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com