Handicap bruser idéer

September 13

Handicap brusekabiner er designet med behov for handicappede i tankerne og de er beregnet til at blive sikker i brug af mennesker med begrænset mobilitet. Hvis du eller nogen i din husstand har for nylig blevet deaktiveret, skal du overveje hvilke skridt du kan tage for at dit brusebad, sikrere og nemmere at bruge.

Håndlister

Håndlister er også kendt som grab barer, og de giver den person ind i bruseren et andet sted at støt selv. Grab barer og håndlister kan installeres inde i bruseren, uden for bruseren, eller begge dele. Ved fastsættelsen af orienteringen af grab bar, overveje hvor godt brugerens hånd og arm tænder og om de kan fatte linjen komfortabelt. Kreative hjem udsmykning af værelse antyder håndlister indstille mellem 27 og 29 inches høj for folk i kørestole, så de kan trække sig ud af stolen og ind under bruseren. Vælg gelændere, der er mellem 1¼ tommer til 2½ inches i diameter, så de er nemme at få fat i, om en person, der har vanskeligt fatte eller lukke deres hånd kan have brug for en tykkere bar.

Brusebad sæder

Brusebad sæder er installeret, så enkelt kan sidde i brusebadet i stedet for står. University of Missouri anbefaler denne mulighed for folk, der kan have problemer med at sidde ned på bruser floor eller der ikke kan stå i længere tid. Nogle pladser er lavet således at de kan vendes op og ud af vejen når den ikke er i brug.

Overføre bænke

En overførsel bænk er en bænk sæt i bruseren og tilgængelig fra udenfor brusenichen. En person i en kørestol sæder selv på bænken og derefter gynger hans ben over kanten af brusekabine og ind under bruseren. Dette kan afhjælpe nogle af stress og risiko for at få ind under bruseren.

Hårtørrer

En hårtørrer er en stor hjem forbedringsprojektet, men det gør bruseren tilgængelige for en person, der ikke kan forlade hendes kørestol. Denne type brusebad giver mulighed for en kørestol til direkte rulle ind under bruseren, så der er ingen bremse på måde. Denne type brusebad bør kun anvendes med en kørestol, der ikke vil opretholde vandskade, og det medfører i resten af badeværelsesgulvet at blive våd.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com