Handicap bygning kode for gelændere i en bruser

October 12

I tidligere tider, kunne personer i kørestol eller med mobilitetsspørgsmålene, der ønskede at tage en simpel brusebad kun gøre det med hjælp fra en anden. Moderne bygningsreglementer forhindre denne afhængighed ved at angive armaturet standarder og målinger, der giver mulighed for personer med handicap at brusebad på egen hånd. Dette gør det muligt for handicappede at leve mere uafhængigt liv.

Amerikanerne med Disabilities Act

Amerikanerne med Disabilities Act, eller ADA, som blev underskrevet i det hvide hus på 26 juli 1990 mandater konstruktionsstandarder, der gør det muligt for handicappede at deltage så fuldstændigt som muligt i det amerikanske samfund. Disse standarder kommer primært fra den internationale bolig kode, eller IRC, som blev oprettet af det internationale kode at standardisere flere bygningsreglementer og fjerne forvirring og modstridende regler. ADA standarder gælder kun for kommerciel strukturer, såsom vandrehjem eller sundhed klubber. Handicappede boligejere eller interesserede i markedsføring til handicappede kan gennemføre disse specifikationer i private boliger.

Positioner

For voksne, skal bruser gelændere, kendt i koder som grab barer, være i en vandret position, som svinger mellem 33 inches og 36 inches over færdig gulv overfladen af bruseren, målt til toppen af den medrivende overflade. For børn, skal den vandrette placering være mellem 18 og 27 inches høj. Barer eller nogen tilstødende overflader skal have afrundede kanter og ingen skarpe eller slidende dele. De skal forblive stille i deres fittings og tillade gribende uden blokerer klare gulvplads.

Størrelser

Grab barer skal en udvendig diameter på mellem 1,25 til 2 inches, hvis de har cirkulære tværsnit. Hvis deres sektioner er ikke-cirkulære, skal dimensionen udenfor perimeteren være mellem 4 og 4,8 tommer, med et tværsnit dimension 2 inches maksimale. Mellemrummet mellem baren og væggen skal være 1,5 inches og plads til fremskrivninger nedenfor og i slutningen af linjen skal være mindst 1,5 inches. Plads over baren og fremspring, skal være mindst 12 inches. Hvis fremskrivningerne bruser fittings eller andre Gribehåndtag, kan rummene dog et minimum af 1,5 inches.

Andre

Baren skal have tilstrækkelig styrke til at gøre det muligt for op til 250 pounds af kraft, at nogen del af baren, eller nogen af dens fastgørelsesanordninger, mounts eller understøtter. Grab barer skal ikke hindre kontrol, armaturer eller shower spray enheder. Hverken barer eller bruserør kan blokere overførsel af enkeltpersoner fra kørestole til brusebad sæder. De skal også ikke blokere bevægelse af kørestole i indhegninger, der giver sådanne adgang.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com