Handicap Grab barer Installation

January 16

Handicap grab barer give stabilitet som et handicap person udfører opgaver som at komme ind på og ud af en toilet eller klatring ind i eller ud af badekar eller bruser. En forkert monterede grab bar vil i sidste ende adskilt fra muren som den er monteret, hvilket resulterer i skade på den person, der bruger bar. Sørge for at sikre du monterer dit grab barer til væggen studs, der vil rumme den vægt og stress placeret på stængerne.

Instruktioner

•Sæt en stud finder på væggen eller væggene du ønsker at bruge til at montere Gribehåndtag. Brug en blyant til at markere placeringen af væggen studs, som angivet af stud-finder.

•Kontroller en efterbehandling søm ind i væggen, hvor du har markeret stud steder indtil du finder den præcise bredde af hver af knopper, markere dem med blyanten. Brug en plan for at udvide dine målinger for stud steder på nogen flisebelagt overflader du ønsker at bruge til montering Gribehåndtag, markerer placeringen af studs på flise med malertape.

•Sæt en grab bar ender på væggen så begge ender sidde over en stud, derefter markere placeringen af grab bar skruehuller. Brug en boremaskine til at pilot huller hvor du har markeret skruehullerne.

•Squeeze balje caulk på begge ender af grab bar så det spreder jævnt, tryk derefter på Gribehåndtag på de steder, du har markeret på væggen. Drive skruer gennem hullerne til skruer i grab bar og pilot huller, så de angiver mur stud.

•Træk på grab barer så hårdt som muligt for at sikre de er sikkert monteret på væggen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com