Handicap jernbane Installation

August 25

Handicap rails fremme et sikkert miljø for personer med handicap eller andre, der har brug for det. Brugere bruger disse skinner til støt selv, overføre fra kørestole og undgå falls. Handicap skinnerne fås i de fleste hjem forbedring eller hardware butikker. De fås i en bred vifte af længder, stilarter og finish. Installationen tager cirka 15 minutter for én person til at fuldføre.

Instruktioner

•Flyt en stud sensor på tværs af væggen, hvor du vil installere dette handicap jernbane og Markér placeringen af knopperne. Markere alle stud positioner præcist med en blyant eller malertape. Bestemmer højden af rækværket på væggen og markere denne placering i overensstemmelse hermed.

•Anbring rækværket på væggen i den højde ønskes med hver ende placeret over en stud. Brug en blyant til at notere placeringen af alle monteringshullerne på begge ender af skinnen. Bore i væggen stud med en 3/16-tommer bore bit at skabe pilot huller på hver markerede monteringsstedet hul.

•Sæt én skrue ind i et af hullerne i den første ende af skinnen. Spænd det kun omkring to tredjedele af vejen gennem monteringshul og til stutteriet. Isæt en skrue i et hul i den anden ende og spænd det ned til stutteriet helt med en stjerneskruetrækker. Fuldfør installationen af den første skrue og placere alle andre skruer gennem skinnen og ind i væggen.

•Wiggle bar lidt at se hvis monteringsskruer kræver yderligere stramning. Trække på baren og præstere nok til at sikre, at det vil holde vægten af de fleste brugere.

•Fyld individuelle monteringshullerne med klar silikone caulk og lad det tørre helt for at undgå fugt at komme ind i væggen. Placer en perle af caulk omkring omkredsen eller begge ende beslag til at holde vand fra at komme bag dem.

Tips & advarsler

  • Hvis linjen er for lang til at passe perfekt vandret, justere vinklen, hvis nødvendigt for at få det monteret i studs i begge ender.
  • Bære øjenbeskyttelse, når boring for at undgå skade.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com