Håndlavede møbler i kirsebærtræ

July 13

Håndlavede møbler i kirsebærtræ

Kirsebær træmøbler besidder en særlig klassisk kvalitet. Håndlavede møbler i kirsebærtræ kan arbejde for et helt rum eller som et enkelt stykke tilføjes et rum fyldt med andre antikviteter og traditionelle stykker. Cherry, i sin traditionelle form, er ideel til hjem inspireret af traditionelle design smag og romantiske håndlavede varer. Kirsebærtræ er fundet i de fineste og mest delikate udseende møbler, og selv om det ser ganske delikat, kirsebær træ er et holdbart materiale.

Projektideer

Gøre en kirsebær træ bænk, ideel til opbevaring af vinteren tæpper og årstidens tøj eller en kirsebær træ lejlighedsvis bord. En lejlighedsvis tabel er et ideelt hjem for en favorit lampe eller elskede glasskål. Hjemmelavet kaffe og ende tabeller, i kirsebærtræ, arbejde i traditionelle og klassiske rum og absolut kan være elsket i generationer. Kirsebær træ skrivebord og TV-stilling kan være andre måder at bringe denne eftertragtede materiale ind i din stue.

Sourcing træ og forsyninger

Kirsebærtræ er dyre, som at købe nogen træ nye. Kilde værftet, ejendom og vintage salg for let brugt sekunder. Re-formål mindre elementer fra eksisterende kirsebær træmøbler, som gør et hovedgærde i et smykkeskrin eller gøre en kirsebær træ kommode til en credenza. Tilføje frisk pletten og hardware til fornyet agtede elementer til et helt nyt look. Naturligvis er købe helt nye kirsebærtræ fra velrenommerede tømmer og træ leverandører også en mulighed; Brug dine rester, til andre projekter eller kirsebær drejeknapper og trækker på andre typer af træ.

Personalisering

Personliggøre din kirsebær træmøbler gennem stenciling eller monogramming. Tilføje din familie crest til et kirsebær træ kommode eller male et fleur-de-lis symbol på en kirsebær træ smykkeskrin. Tilføje farverige skuffe liner, såsom tapet, til indre af kirsebær træ elementer med indvendige reoler. Nuancer af muskatnød og espresso skuffe liner skaber en rig og passende følelse for skuffer og tilføje en følelse af personalisering til din hjemmelavede kirsebær træmøbler.

Pleje og vedligeholdelse

Kirsebærtræ er eftertragtede for de fineste møbler. Sikre du tage sig godt af denne investering, især i betragtning af, at din værdifulde tid også investeres i skoven, ved at pleje og opretholde det ordentligt. Undgå at vaske det med tunge rengøringsmidler og rense det kun med vand og sæbe. Agt forsigtighed, når du arbejder med renoverede håndlavede antikviteter og rengør forsigtigt med en tandbørste omkring alle de krinkelkroge af stykket.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com