Håndlavede træ trapper

February 24

Håndlavede træ trapper

Begavede tømrere, fortid og nutid, er ansvarlig for nogle af verdens mest fremragende træ trapper. Disse håndlavede trapper nåde steder som hjem, kommercielle bygninger, steder for tilbedelse og detail-centre. Selv om disse trapper adskiller sig fra hinanden i stil og design og typer af træ, der anvendes, er ekstraordinære håndværk deres vigtigste kendetegn. Hver er en håndlavet, brugerdefinerede produkt, der afspejler træbearbejdning upåklagelig kvalitet og interesse.

Amish håndværk

Stammer fra den anabaptistiske bevægelse i Schweiz i løbet af 1500-tallet, Amish først bosatte sig i Pennsylvania i begyndelsen af 1700-tallet, om oprettelse af Fællesskaber i hele Nordamerika. Deres levebrød kommer primært fra landbrug og tømrerarbejde. Amish håndværkere har et ry for omhyggelig opmærksomhed for detaljer, at skabe smukke og holdbare træværk, der omfatter håndlavede spiral og cirkulær trapper og stair dele. En gang fremstillede, delene er sendes til gensamling og finish. Disse trapper gå til nybyggeri, omforme og historiske renoveringsprojekter. Baseret i Thompson Falls, Montana, er Premier døre og Millworks LLC et eksempel på en virksomhed, der sælger og håndterer installationen af spiral og cirkulær trapper lavet af Amish håndværkere. Stringere lavet af solid hårdttræ plys forsikre et produkt af exceptionel styrke og kvalitet, til sidste gennem levetid af egenskaben. De strukturelle programmer omfatter ingen hæfteklammer eller søm.

Kinesisk håndværk

Kinesiske tømrere anerkender Lu forbud som grundlæggeren af deres erhverv. Lu forbud blev født i 507 f.kr., civilingeniør og en berømt master craftsman. Han opfandt også Tømrer værktøjer, som boring krogen, sten møllen, linealen og saven. Lu forbud fortaler for en høj standard af moral, personlig disciplin og venlighed til andre som de vigtigste principper. Gennem århundreder, andre håndværksmestre fulgte i sin fodspor, at skabe kunstværker, der i spidsen Kinas ry for ekspertise inden for tømrerarbejde og træværk. Håndlavede træ trapper og stair dele er blandt Kinas fineste eksport. Gjort-i-China.com, viser for eksempel, valgte producenter og produktdetaljer. De omfatter acacia, bøg, teak, valnød og eg trapper, trapper og stair dele, brugerdefineret gjort eller ændret efter købers specifikationer.

Mystiske håndværk

Loretto Chapel i Santa Fe, New Mexico, indeholder en kor-loft trappe bygget af en mystisk tømrer. Afsluttet i 1878, den oprindelige chapel design ikke give adgang til koret loft. Der syntes ingen middel uden at reducere sædekapacitet. Søstre Loretto efter sigende lavet en ni-dages novena til skytshelgen tømrere, Saint Joseph, for en løsning. Den niende dag kom en mand med et æsel og en værktøjskasse, søger arbejde. Han behørigt bygget en trappe, så forsvandt sporløst og uden betaling. Denne Tømrer bygget en trappe med to 360-graders sving og uden et eneste søm. Eksperter har ikke svar vedrørende, hvordan trappen står med ingen synlige bæremidler, antallet af trapper risers i forhold til højden af koret loft, og slags træ anvendes. En teori er, at den mystiske Tømrer var St. Joseph, selv.

Gamle Kauri håndværk

New Zealand kauri (Agathis australis) er en af verdens største træer, nå højder på omkring 160 fod. Gamle kauris er træer, der faldt tusinder af år siden. Bevaret i underjordiske tørv sumpe, er de populære til byggeri. Et eksempel er den gamle Kauri intern trappe udstillet på gamle Kauri Kongerige showroom, butik og fabrikken i Awanui i nord New Zealand. Udskåret fra en del af en enorm log, repræsenterer træ bruges til at oprette trappen et træ, der boede i 1087 år før det faldt mere end 45.000 år siden, ifølge datering.

Brugerdefinerede håndværk

Boligejerne overvejer installation af en ny trappe har en verden af muligheder. Klassisk moderne trappe og gelænder designs, det brede udvalg af træsorter og supplerende Håndliste materialer, størrelse og omfanget af projektet, bygge tid kræves, samt vedligeholdelse og omkostninger er blandt specifikke faktorer at overveje. Som et nyttigt udgangspunkt giver virksomheder som Stairsmiths.com et bibliotek af trappe billeder til at illustrere de grænseløse muligheder. Firmaet arbejder tæt sammen med husejere til at designe, bygge og installere en slags trapper at opfylde deres drømme, tilbyder ekspertise og erfaring til at hjælpe boligejere i hele beslutningsprocessen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com