Håndlavede Wineglass indehaveren

October 6

Håndlavede Wineglass indehaveren

Vise din vinglas viser off gnisten af glasset samtidig holde din vinglas klar til brug. Glas reflekterer lys og lyser i rummet, når lysene er tændt. Du kan være kreativ og design dit eget wineglass indehaveren. Selvfølgelig, der er ingen begrænsninger på typerne af designs du kan prøve, men der er flere almindelige måder at gøre en hjemmelavet wineglass indehaveren.

Vin kabinet

Vise dine briller i et kabinet med en glasdør vil gøre dem nemme at se, mens stadig at holde dem rene fra støvet, der svæver rundt inde i dit hjem. Hvis dit kabinet har en solid dør, simpelthen skåret ud interiøret og tilføje nogle trim på indersiden og uden for med en plade af glas klemt mellem. Den åbne ansigt vil tilføje en ny dimension til dit køkken samtidig holde dine briller tilgængelige.

Under-kabinet stativer

Du kan installere simpel stativer eller lameller af træ under din overskabe. Skub en møtrik eller et træ spacer over skruen, før du vedhæfter dem i kabinettet. Spacer vil tillade dig at skubbe vinglas op og ned mellem to lameller til ophængning. Når du har brug at få fat i et glas for serverer vin, du blot nå og skub en ud.

Vinflaske Wineglass indehaveren

Oprette en vinflaske wineglass indehaveren i stand til at holde to til fire briller. Skære en runde del af akryl ark, eller 1/4-inch hårdttræ, stærk nok til at blive stiv mens du holder vinglas. Du opretter indehaveren ved at bore et hul i midten til at passe over nakken i en vinflaske. Rillerne skåret ud fra edge form åbninger for stængler af vinglas.

Glas bøjle ledninger

Brug glas bøjle ledninger i nærheden af din windows eller i en bogreol--hvor som helst du kan finde en klippeafsats til at vedhæfte dem til-- og du har en instant wineglass rack. Disse er stiv dobbelt-strenget ledninger, lavet til at holde et vinglas stilken, med plads til at skrue ind i faste overflader. De lægger nemt med normal værktøjer og holde et vinglas hovedet, løft briller af vejen men stadig holde dem i klart udsyn.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com