Håndlavet sløjfe tilbage reproduktion bænke

March 3

Håndlavet sløjfe tilbage bænke repræsenterer en karakteristisk stil af møbler håndværk, der stammer tilbage mere end 200 år i Amerika. Deres kendetegnende er enkelhed af form og holdbarhed af materialer. Disse er også kendetegnende for Amish og Shaker tømrere, blandt andre amerikanske møbler beslutningstagere, hvis gedigne håndværk indstille bar for tidlig amerikanske møbler, og er stadig standarden for fremstilling af reproduktioner.

Historie

Bøje tilbage bænke og stole sandsynligvis stammer fra nær Windsor i England, mellem det sene 1600 og tidlige 1700 århundrede. Deres usædvanlige form var eventuelt oprettelse af en spinderok maker eller en Hjulmager, ifølge hjemmesiden Bob Dillon Windsor stole, men det er rent gætværk og deres oprindelse er fortsat usikker. I England, var de primært bruges udendørs og malet grøn til formålet. I USA, bøje tilbage bænke var en del af amerikansk Windsor møbler, de fleste som kom fra Philadelphia. Windsor bænk er synonymt med den Windsor sofa, unupholstered siddepladser med en tilbage til to eller flere personer. Kærlighed-pladser er et eksempel. I Philadelphia dukkede de første Windsor sofaer i perioden mellem 1750 og 1770.

Amish håndværk

Massivt træ, traditionelle Windsor-design bue tilbage bænke gammeldags især for børn er blandt emner af træ møbler lavet i hånden af Amish håndværkere. Disse oakwood bænke er til børnenes legerum og også velegnet til venteværelser, giver komfortable siddepladser til at læse en bog, for eksempel. Bænkene er tilgængelige i en række forskellige finish. I Amish håndværk lægges på kvalitet, funktionalitet, holdbarhed og pleje i forbindelse med udvælgelsen af fast hårdttræ. De også eksemplificere Amish troen på familieværdier. Resultatet er arvestykke kvalitetsmøbler, lavet helt i hånden, som Amish tømrere ikke bruger elværktøj eller elektricitet. Amish håndværkere arbejde i områder som Lancaster, Pennsylvania, Holmes County i Ohio og Shipshewana i Indiana. Det er områder med en lang og ærefuld historie amerikanske møbler crafting. Eksempler på Amish håndværk har endda steder af ære i Smithsonian og Metropolitan Museum of Art i New York City.

Shaker indflydelse

Nogle bue tilbage bænke har en kombination af woods, såsom kirsebær til mainframe, aske for spindler og ahorn til benene. De fås med fire ben eller seks ben og i flere størrelser, og tager deres inspiration fra Shaker møbler. Shakers, en kristen sekt, der praktiseres mellem 17 og 20 århundrede, udviklede et ry som fine møbler håndværkere. Shakers' arv i USA omfatter bue tilbage bænke og andre møbler, hvis skønhed er baseret på funktion og enkelhed.

Reproduktion specialister

Enkelt bue, twin bue og tredobbelt bue loveseats er blandt Windsor-stil bænke udformet af etableret amerikansk møbler beslutningstagere som New Hampshire-baserede D.R. Dimes & firma, der specialiserer sig i museum kvalitet Early American colonial og engelsk antikke møbler reproduktioner. Tiger ahorn, eg og kirsebær er materialer af valg for skabelsen af disse linjer af møbler. Næsten alle store Early American museum i USA omfatter bestilt møbler lavet af D.R. Dimes, ifølge selskabets hjemmeside.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com