Håndværk ideer til Canopy Twin senge

April 7

Enhver lille pige drømme om lever som en prinsesse, og med en smuk baldakin twin seng, hun kan sove som, også. Elegance og enkel charme af en sengehimmel seng bringer et barns soveværelse liv. Med mange stilarter, farver, mønstre og designs at vælge imellem, enhver pige ville være begejstret for at nyde hendes nætter i en smuk seng alle hendes egen. Med populære stoffer og tema ideer, vil skaber den perfekte sengetøj sæt være let og givende.

Stof og accenter

De bedste stoffer til sengetøj er ofte de mest almindelige. Bomuld og blonder giver et delikat præg med en perfekt mængde af pige flair. Satin virker og ser bedst, hvis barnet er lidt ældre og i stand til at tage sig godt af kvalitet materiale. Ikke desto mindre, silke, satin og polyester giver stor komfort for enhver alder. Overdådige tekstiler er fantastisk at bruge når de placeres på sengen selv, selv om baldakinen gøres bedst i tyndere materialer for praktiske.

Bånd og blonder er gode valg til at grænse kanterne af baldakinen, især når der opføres en prinsesse - eller fairytale-tema seng. Tilsætning af broderi kan give en personlige touch hver pige ønsker. Blomster, stjerner, motiver og funklende juveler er den perfekte finish.

Temaer og typografier

Som nævnt før, er at princess tema et velkendt design, der mest små piger vil elske. Pink er den mest populære farve, mens hvid og gul er lige så smuk. Plys materialer er fantastisk til dette tema, som de præsenterer et luksuriøst udseende samlede. Lacy grænser med juveler fuldføre denne smukke udseende.

En blomst tema med bier og butterfly broderi skaber en enkel springtime design for den lille pige, der elsker naturen. En kombination af dristige, bomuld farver og fine pasteller give blade og stilke af daisies, liljer og roser. Med en lys grøn seng nederdel og en smule blå i baldakin til en himmel er blomsterhaven fuldført.

Senge til drenge

Ikke ofte drenge ønske om en sengehimmel seng, men der er et par stilarter, der kan interessere dem.

Den vestlige tema himmelseng bringer liv den store vilde vest med tyk, træ hegn design og fed stillinger ovenfor. Udstyret i heste eller bjerge, dette bed stil passer perfekt ved siden af fed træværk og udskårne udendørs designs.

For en ydre rum tema underværker mørke farver og glød-in-the-dark accenter for at omdanne ethvert bed. Flere elementer kan skabe den perfekte baggrund for denne dybe-rum idé. En model solsystemet kan hænges under baldakinen, neon udlændinge eller stjerner kan føjes til undersiden af baldakinen og raket skib indlæg, komplet med alle detaljer, kan føje til den personlige touch af denne interessante seng.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com