Håndværk skab ideer

October 19

Håndværk skab ideer

Du behøver ikke at være en håndværker eller kunstner til at skabe en velindrettet skab miljø for forsyninger. Uanset om du skal opbevare kontorartikler, skrot-booking-værktøjer eller kunsthåndværk, er der mange forskellige måder at gøre smart brug af skabsplads. Bruge elementer, du allerede har omkring huset i smarte måder at skabe en velorganiseret håndværk skab.

Konvertere et stort garderobeskab

Konvertere et klædeskab ind i en funktionel skab oprette lagerplads for håndværk eller office supplies. En standard armoire vil have flere hylder allerede indbygget i rammen. Tag en af disse hylder ud for at gøre plads til en række af fil eller magazine indehavere. Sikre en række af mini skuffer til bunden af hylden over magazine indehavere. Du kan også vælge at mærke individuelle skuffer eller reoler afhængigt af materialerne de indeholder. Nu fordobler din smukke armoire som indretning til dit hjem og opbevaring til din craft værktøjer.

Walk-in håndværk skab

Drej en walk-in closet ind i en fuld service håndværk værelse. Arrangere walk-in skabet med to rækker af reoler i nærheden af højden af loftet. Du kan derefter stable medium størrelse plast opbevaringsbeholdere i træk i bredden af reoler. Reoler giver rigelig opbevaring over mens værelse nedenfor for et skrivebord længden af skabet. Din lagerplads nu fordobler som et arbejdsområde for dit håndværk.

Mærket containere

Selv den mindste af skabene kan arrangeres at udnytte plads. Det er så simpelt som at udvikle en container mærkning system. Mærket containere er praktiske, da du kan organisere forsyninger af type og stable de forskellige beholdere. Bruge klart beholdere for tilføjede bekvemmelighed, så du kan se hvilke materialer er indeholdt i alle placeringerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com