Håndværk værelse Layout ideer

February 12

Håndværk værelse Layout ideer

Et håndværk værelse giver fordelen at have en del af dit hjem for craft-projekter. Organisere håndværk supplies i ét rum frigør plads i andre dele af dit hjem. Du kan øge produktiviteten ved at have alle dine værktøjer, udstyr, materialer, tilbehør og et arbejdsbord sat op og klar til at gå. Craft rummet gør det nemt at starte og fuldføre nye kreative aktiviteter. Ved at planlægge layout for din specifikke håndværk, kan du designe en effektiv håndværk room.

Arbejdsbord på vinduet

En effektiv udgangspunktet kommer fra oprettelsen arbejdsbord i lyset af craft rummets hovedvinduet. Ved at kontrollere mængden af lys gennem vinduet på forskellige tidspunkter af dagen, kan du bestemme behovet for en yderligere lys at arbejde ved. Tilføje en sol skygge - designet til at reducere solstråling-- eller blinds til at reducere blænding.

Opsætning af en arbejde lampe med lysdæmper og overhead lys på en lysdæmper hjælper også til at skabe optimal belysning og mindske risikoen for trætte øjne fra overdreven blænding.

Craft vejledningswebstedet rådgiver i betragtning af hvor meget plads du har brug for de håndværk du laver--inden for rammerne af hvad passer-- og vælge et håndværk bord med skuffer til at organisere alle forsyningerne.

Ron Hazelton hus opkald hjemmeside anbefaler en specialbygget hjemmelavet håndværk tabel understøttes af køkkenskab enheder.

Hvis der er plads nok, placere tabellen, så du kan gå hele vejen rundt om den. Tilføje opbevaringsskabe eller åbne reoler nedenunder bordet står over for hver retning at maksimere lagerplads. Hvis pladsen er begrænset, skal du placere tabellen mod en væg for at spare plads.

Organisering

Uanset om du er højre eller venstrehåndet bestemmer den mest bekvemme beliggenhed til ofte anvendte forsyninger. Sted hylder eller opbevaring kuber til den dominerende side af arbejdsbord.

Planlægge steder for store udstyr, før du placerer mindre elementer. For eksempel, vælge placering for en symaskine eller hjælpeprogram vask i forhold til de vigtigste arbejdsbord.

Gøre den mest effektive udnyttelse af rummet ved at gemme mindre ofte brugte menupunkter, såsom ferie materialer, i et skab. Bruge højere og lavere hylder til lav prioritet forsyninger. Reserve alle arbejdsbord og hylde plads i nå til disse værktøjer og materialer, du bruger oftest.

Kompakt arbejdsstationer

Martha Stewart anbefaler et gardin-dækket håndværk skab til områder med begrænset plads. Denne idé vil også arbejde med skabsplads. Bruge kuber eller andre objektbeholdere til at organisere forsyninger.

Ved at indarbejde et arbejdsbord i en stor reol, kan du arrangere alt inden for nem rækkevidde og fastholde masser af gå plads i rummet. Opbygge et arbejdsbord ind i reolen på den rigtige højde til at arbejde komfortabelt. Maleri arbejdsstation i muntre farver og bruger farve-koordineret placeringer for forsyninger lyser op i et lille rum.

Kompakt arbejdsstationer tilbyder en god løsning til mindre huse. Arbejdsstationen virker også godt for et værelse, der tjener flere formål, som en gæsteværelse, familieværelse, vaskerum eller pulterrum.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com