Håndværker plæneklipper olielækage

April 21

Håndværker plæneklipper olielækage

Håndværker slåmaskiner, er uanset om de er tilkoblet eller ridning slåmaskiner, udstyret med Briggs og Stratton benzin-drevne motorer. Problemer såsom olie utætheder skal ordnes gennem grundig inspektion og god vedligeholdelsespraksis. Du risikerer ellers langsigtet skade på motoren.

Ekstern kontrol

En ekstern fejl kan være kilde til en olielækage på en håndværker plæneklipper. Du kunne have en revne i krumtaphuset, som huser olie før du starter din motor. Hvis er olie overalt på krumtaphuset, tørre det rene og tæt inspicere stedet for en knæk. Du bør også tjekke nogen steder, hvor olie ind eller afslutter plæneklipperen som olien drænhuller og fylde port. Større håndværker plæneklippere og græsplæne traktorer kan også udstyres med oliefiltre. Sikre at de er lukket stramt og at enhver resterende olie er visket ud af dem. Når alle eksterne oliepletter rengøres og den fysiske kontrol er udført, køre maskinen i fem minutter og derefter kontrollere igen for utætheder.

Overløb

Håndværker ridning plæneklippere og græsplæne traktorer har hældning anbefalinger for drift. Disse slåmaskiner skal typisk ikke betjenes på en grade stejlere end 15 grader. Hvis du driver din håndværker på disse skråninger, risikerer du olie flyder fra krumtaphuset og ind i forbrændingskammeret. Enhver slukket vil olieudslip i områderne udstødning og lydpotte forårsager røg under forbrændingen. For håndværker push og tilkoblet slåmaskiner, være forsigtig ved opbevaring eller vedligeholdelse din plæneklipper ikke for at vippe motoren i den forkerte retning. Hvis du tømme din olie gennem fyld oliehavn på motoren, sikre luftfilter peger når du vippe motoren eller kan olieudslip ind i forbrændingskammeret.

Pause System

Briggs og Stratton motorer på større push plæneklippere og ridning slåmaskiner er udstyret med en pause system, der hjælper med køling af motoren. Pause-system består typisk af en pause rør, der giver luft og olie til at passere over afsnittet forbrænding afkøles og overføre varmen. Olie er returneret til krumtaphuset efter at have passeret igennem den. Hvis pause system er beskadiget eller en del heraf bortkommer, kan olie tilbage flow ind i røret, tilstopning af luftfilteret. Tilstoppet filter kan oprette trykket inde i forbrændingskammeret og blæser pakning sæler, så olie i.

Vedligeholdelse

For at forhindre olie lækager, Følg den anbefalede vedligeholdelsesplan som vist på Briggs og Stratton motor ejer manual. Check olie før hver brug til at sikre, at det ikke er fyldt ud over kapacitet. Også skifte olie på tidsplan, der er normalt efter 25 til 50 timers drift eller hver sæson. Olie har naturlige forurenende stoffer, der over tid, kan tilstoppe filtre og motor VVS. Snavset olie mister også køling og smøring egenskaber, som kan tilføje op til en overophedet motor.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com