Håndværker plæneklipper vedligeholdelse

October 13

Skære græsplænen i begyndelsen af sommeren kommer til at tænke lugt af barndom. Du er nu en voksen, og holde plæneklipper arbejde er dit ansvar. Plæneklippere er en investering, der kan vare i flere år, så længe de vedligeholdes. Slåmaskiner er simple maskiner, og at kende grundlæggende kan spare dig flere hundrede dollars i reparationer. Det tager ikke meget for at ødelægge en lille motor, så at være på vagt, hver gang du tager ud af maskinen og returnere det til dit lagerområde gør en stor forskel for livet af din plæneklipper.

Start din plæneklipper

Før du starter din plæneklipper, vil du tjekke væskestande. Kontrollere de olie og benzin niveauer for at sikre de ikke løber mens du skærer din græs. Hvis du bruger en håndværker Rider plæneklipper, Sørg for at tjekke alle de bremse og drejning kabler inden slår græs. Laver små sikkerhed kontrollerer såsom disse kan opbevare din plæneklipper kører i flere år uden større eftersyn.

Olieskift

På en lille håndværker push plæneklipperen er et olieskift meget enkel, fordi der er ingen oliefilter til at fjerne, og det er nemt at tømme. Tænd din plæneklipper og lad den køre i et par minutter til at varme olie inde, hvilket gør det lettere at tømme det fra maskinen. Hvis benzintanken er fuld, tømme den, så at du ikke spilder gas. De fleste håndværker slåmaskiner har åndehuller i gas cap fra hvor gas kan lække hvis plæneklipperen er væltet. Fastsat en bakke til at fange olien, og vend plæneklipperen, er sørge for tragten under olie fyldstof cap. Tør nogen drypper fra olie fylde cap, når maskinen har helt drænet. På en ridning håndværker plæneklipper er en olie stik i bunden af en olietank. Tag dette med en olie skuffen nedenunder for at dræne olien.

Klinge

Buler og dings i din klinge kan forårsage din græsplæne til at se ujævn. Overskydende græs på klingen kan få det til at rotere ujævnt, resulterer i indre skader til din håndværker plæneklipper. Hvis du ønsker at skærpe klingen, tømme ud alle de overskydende benzin fra tank, og fjern tændrøret fra maskinen. Dette er en sikkerhedsforanstaltning. Uden benzin eller et tændrør, tilsluttet, starter plæneklipperen ikke mens du arbejder under. Hvis du ønsker at fjerne overskydende græs fra bladet, skru lug møtrikken holding klingen på plads. Fjern vingen forsigtigt at bruge handsker. Brug en flad klinge for at skrabe væk overskydende græsset. Hvis der er mindre buler eller rifter i bladet, kan du bruge en fil til selv dem ud. Hvis klingen er bøjet, ikke returneres til plæneklipperen, men erstatte det straks.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com