Håndværker ridning traktorer oplysninger

January 7

Håndværker ridning traktorer oplysninger

Den populære Sears mærke, håndværker, er en husstand navn i ridning traktor verden. Håndværker, bygger imidlertid ikke sin traktorer. I stedet, hvert tredje år, ridning traktor virksomheder placere bud med vinderen får mulighed for at opbygge håndværker traktorer for de næste tre år. For nylig, håndværker traktorer har været delt op i to forskellige virksomheder og nu kræver separate dele og tilbehør, gør det vanskeligt for forbrugerne, da alle traktorer bære navnet håndværker.

Græsplæne traktorer

Den grå, håndværker græsplæne traktorer er de mindste traktorer. De kun kommer i to størrelser: 38-tommer og 42-tommer nedskæringer. 38-tommers traktor har en 17,5 HK motor; 42-tommer traktor har en 19,5 HK motor. Begge traktorer er lavet af MTD med Briggs og Stratton motorer og har manuelle transmissioner. Begge har metal emhætter med flere polycarbonat hood scoops. De er designet til at bruges til skære græs og indhaling vragrester, intet andet.

Havetraktor

Lavet af Husqvarna kommer Craftsman havetraktorer i varierende størrelse og horsepowers. Dæk størrelser går fra 42 - 54 tommer cut. Den mindste motor er en 22 hestekræfter Briggs & Stratton og den største er en 26 HK Kohler.

Håndværker Excellerator

Håndværker Excellerator eller GT 5000, er den største traktor lavet til håndværker af Husqvarna. Det har større baghjul og kan det er den eneste traktor til at tage et ærme hitch, så denne traktor til at tage nogen haven vedhæftet fil muligt. Hvis en kunde har behov en traktor i stand til havearbejde, græsslåning og indhaling, er dette den eneste traktor, der kan gøre arbejdet.

Håndværker Professional

Håndværker professionel traktorer ligne MTD traktorer som de er fremstillet af samme producent. De har en tykkere stål gauge på dæk, men og større skære dæk og motorer end de andre MTD-made håndværker traktorer. Disse traktorer kommer i to varianter: en 42-tommer, 24 hestekræfter Briggs & Stratton traktor og en 50-tommer, 26 hestekræfter Briggs & Stratton traktor. Disse er tunge traktorer, der kan køre i timevis på udgangen uden problemer.

Håndværker professionel nul tænder

Håndværker Professional zero-turn traktor er lavet af professionelle producent Bobcat. 26 hestekræfter Briggs & Stratton motor kører en 50-tommer dæk. Uden et rat kører traktor ved at trykke to håndtaget frem og vender dem i modsatte retninger til spin omkring eller slå. Disse er lavet til lange, flade pletter af græs og er perfekt til over to hektar.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com