Hansgrohe 14018001 specifikationer

March 20

Hansgrohe er en førende tyske producent af high-end Badeværelse Kampprogram. Selskabet fastholder et fuldt lager af reservedele og tilbehør, herunder dem, der gør det let for husejere og entreprenører til at ændre udseendet af deres Hansgrohe inventar. Hansgrohe 14018001 er en bundplade, som passer til flere af virksomhedens populære badeværelse vandhaner. Som det er tilgængelige i forskellige farver og finish, kan ejere af disse vandhaner ændre deres Bundplader. Derfor, de ikke skal erstatte hele vandhanen for at matche deres nye vasken eller kabinet.

Kompatibilitet

Hansgrohe 14018001 passer single-huls badeværelse vandhaner, herunder Hansgrohe Metris S, Talis C og Metris C enkelt hul vandhaner samt Metris S og Talis S elektroniske vandhaner.

Dimensioner

Pladen måler seks inches i længden og 2 1/2 inches i bredden. Det er 1/4-inch deep. Hullet i midten af pladen hvor vandhanen er installeret foranstaltninger 1 3/8 inches i diameter.

Tilgængelige finish

Hansgrohe 14018001 pladen findes i chrome, olie gnides bronze, stål, børstet nikkel, poleret nikkel, "stål optik" og poleret messing.

Garanti

Hansgrohe 14018001 grundpladen er omfattet Hansgrohe livstidsgaranti til brug i hjemmet eller i et år, hvis det bruges i en kommerciel toilettet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com