Har du brug at rotere agurker i en have?

July 18

Har du brug at rotere agurker i en have?

Agurk haver kan give nogle af de mest produktive køkkenhaver. Roland E. Roberts på Texas A & M University noter at sædskifte er vigtigt i både kommercielle og hjem havearbejde og kan resultere i øget produktion af afgrøder. Omvendt, ikke roterende afgrøder kan have en skadelig virkning på liv og helbred af afgrøder. Roterende afgrøder har virkningen at bevare næringsstoffer i jorden.

Afgrøde familier

Afgrøder, herunder agurker, skal drejes efter afgrøde familier, de tilhører. Der er ca. 10 store afgrøde familier, og agurker henhører under gourd familie. Andre græskar omfatter cantaloupes, græskar, vandmeloner og squash, blandt andre. Agurker og andre græskar skal drejes til et område var græskar ikke blev dyrket den foregående sæson. Grøntsager er roteret ifølge familier, fordi disse familier påvirkes ofte af de samme sygdomme og insekter.

Grundlæggende Rotation

At sammensætte en grundlæggende sædskifte plan er den enkleste måde at sikre effektiv sædskifte. Penn State University anbefaler, at du ikke plante den samme afgrøde familie i den samme vegetabilske haven bed mere end en gang hvert tredje år. Du bør tage noter og fører en optegnelse af hvad du plante og hvor du planter det så du ikke vil begå fejlen at plante en afgrøde med den samme afgrøde familie inden for et tidsrum på mindre end tre år. Nogle grøntsager som løg, radiser, gulerødder og rødbeder, kan plantes sammen med agurker.

Jordbearbejdning

Fordi hver type af vegetabilsk har sin egen jord krav, skal agurker behandles efter deres specifikke plantning behov. Jordbearbejdning er afgørende for en vellykket agurk afgrøde. Agurker har brug for mindst 4 til 6 inches af rige jord for deres dybe rødder til at tage fat. Cirka 25 til 50 pounds af kompost bør anvendes for hvert 100 kvadratfod af jord. Kommercielle gødning kan også bruges.

Succession beskæring

Et alternativ til årlige sædskifter er at bruge en anden metode til rotation kendt som arv beskæring. Succession beskæring blot indebærer roterende afgrøder inden for den samme afgrøde seng eller jord plads inden for den samme sæson. Derfor kan du plante agurker og andre græskar i begyndelsen af sæsonen, mens efter disse med bælgfrugter i den sidste del af sæsonen. Hvis tiden tillader det, kan du vokse en anden agurk afgrøde den samme sæson i en anden seng, efter plantning af en anden afgrøde familie.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com