Har du brug at sætte krydsfiner Under gulve?

May 17

Har du brug at sætte krydsfiner Under gulve?

Krydsfiner er et af de stærkeste nominel undergulvet materialer i byggeri rundt om i verden. Det er udgangspunkt for keramiske fliser og Natursten fliser installationer, tæpper, trægulve og specialmedier materialer, såsom kork. Mens højere kvaliteter af OSB (orienteret strand board) kan også bruges i nogle tilfælde, er undergulve forpligtet til at give en base for alle finish materialer.

Fliser og sten

To af de mest vanskelige finish gulv materialer til at installere er fliser og natursten. De begge kræve betydelige mængder af støtte fra gulvet under så at afbøjning ikke pop fliser fra gulvet. Krydsfiner er den eneste rangerede undergulvet, der er acceptabelt til brug med fliser og naturlige sten installationer, og dobbelt ark skal anvendes.

Tæppe

Afbøjning ikke så meget af et problem med tæppe, da det er med fliser, men tæpper stadig brug for nogle form for et undergulv på plads til at give et fundament lag. Det fungerer også som noget for tæppe polstring til at overholde og tack strips til at fastgøre til langs kanten af rummet. Når alt er tæppet kan installeres og støtte under tilbydes af krydsfiner.

Hårdttræ

Hvis hårdttræ gonna være naglet, brug det for en type af materiale, der kan stå op til kraften af søm og skruer samt yde tilstrækkelig tæthed til at låse de skruer og søm i sted. Krydsfiner er det eneste undergulvet, der kan tilbyde der uden for høj kvalitet OSB. Fordi krydsfiner lag i ark, det griber skruerne og negle på flere niveauer, giver bedre støtte til trægulve.

Flydende

Laminat gulve eller ikke-naglet trægulve er installeret ved hjælp af metoden flydende. Et lag af udfyldning er sat på toppen af undergulvet og derefter Gulvbelægning er installeret oven på polstringen, men faktisk ikke naglet til enhver overflade. I stedet flyder ordet bogstaveligt talt oven på polstring. I dette tilfælde kan du bruge OSB snarere end krydsfiner, som finish materiale er aldrig i kontakt med undergulvet og behøver et bånd af enhver art.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com